Foto: 282357

Vi-Spring krijgt het woolmarklabel voor luxueuze Shetland collectie

Vi-Spring, de luxe beddenfabrikant, is bekroond met het woolmark-label voor zijn luxe wolbedden.

Vi-Spring, de luxe beddenfabrikant, is bekroond met het woolmark-label voor zijn luxe wolbedden.

De Shetland collectie, waarvan de bedden voor 100% met de allerbeste shetlandwol en Britse fleecewol gevuld en bekleed zijn, is de eerste en enige beddenlijn die het kwalitatieve label mag gebruiken.

 

Het prestigieuze woolmark-label staat symbool voor kwaliteit en comfort. Producten die het woolmark-label dragen, geven de consument een waarborg voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit kwaliteitslabel te mogen voeren, heeft de Woolmark Company de Shetland collectie aan strenge kwaliteitstesten onderworpen conform de criteria.

Slapen op wol
Wol is een natuurlijke vezel die tal van voordelen biedt als duurzaamheid, zachtheid en warmte. Dit natuurlijke isolatiemiddel helpt het lichaam om op de juiste temperatuur te blijven, zodat je het in de winter warm hebt en in de zomer koel blijft. Het is ook gezonder om op wol te slapen omdat het ademt, vocht van het lichaam opneemt en vervolgens in de lucht loslaat. Het resultaat hiervan is een zuiver, fris en hypoallergeen slaapoppervlak. Wol is daarnaast ook op natuurlijke wijze bestand tegen huisstofmijt.

Over Vi-Spring
Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen super comfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk 'op het lijf' geschreven is.

Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren ('pocketveren') produceerde: een systeem dat een ware omwenteling veroorzaakte. Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen.

Publicatiedatum: 29 april 2012

Meer informatie: www.vispring.nl

Reacties