Beter Bed beste webshop van het jaar

Slaapspecialist Beter Bed is voor de 5e keer uitgeroepen tot categoriewinnaar ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ in Retailer of the Year verkiezing.

28 September 2021

Hiermee maakt Beter Bed ook meteen kans om overall winnaar te worden van de ‘ABN AMRO Beste Webshop van Nederland’ award.

Dit is zojuist bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van ‘ABN AMRO Retailer of the Year the Netherlands’ op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Beter Bed heeft van het consumentenpanel de hoogste waardering gekregen voor de categorie webshop en bleef hiermee andere webshops in de categorie Slapen voor.

Perijn Hoefsloot, Directeur Marketing en Customer Experience is enorm trots. “Wij zijn de slaapspecialist voor een persoonlijke slaapoplossing, die past bij ieders behoeften en portemonnee. Het behalen van deze titel is een bevestiging dat onze klanten dit herkennen en erkennen en dat we de juiste stappen zetten met de lancering van LUNEXT. Het nieuwe employer brand waaronder alle huidige en toekomstige e-commerceproposities van Beter Bed Holding verder zullen worden ontwikkeld.”

Grootste consumentenverkiezingen van Nederland

Ruim 294.000 consumenten beoordeelden in de afgelopen periode op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. In totaal deden er meer dan 500 retailers mee. Hiermee zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Met de behaalde titel ‘ABN AMRO Webshop Award The Netherlands’ in de categorie Slapen, maakt Beter Bed ook nog kans op de overall titel. Dit door de komende maand nogmaals stemmen van de consument binnen te halen. De overall winnaars worden op donderdag 28 oktober bekendgemaakt tijdens het Retailer of The Year gala.

Meer informatie: www.beterbed.nl

Reacties