Als de nachtmerrie voorbij is, is slapen op Candia hemels!

Het Coronavirus zorgt ervoor dat we door stress, angst en onzekerheid, minder goed slapen. Een goede nachtrust is juist nu heel belangrijk!

Handgemaakte hoofdkussens

De ultieme slaapbeleving is niet compleet zonder het perfecte handgemaakte hoofdkussen. Een hoofdkussen zorgt ervoor, dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- of achteroverbuigt en niet te ver opzij. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat.

Maatwerk

Candia maakt de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige bedden, matrassen en kussens. De enige fabrikant ter wereld, die zijn weefsels met olijfolie behandelt.

In een wereld vol massaproductie van matrassen en bedden, durft Candia anders te zijn, er is maar één manier om een meesterwerk te maken en dat is met de hand en zonder lijm. Maatwerk naar uw wensen.

Candia gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen zoals: Paardenhaar, Wol, Katoen, Kamelenwol, Kasjmier en Bamboe.

Dat betekent een gezonde nachtrust met een prima prijs-kwaliteit verhouding.Dat betekent een gezonde nachtrust met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Candia Actie

Wilt u binnenkort uitslapen op een exclusief bed van Candia? Maak dan gebruik van deze fantastische aanbieding! De komende weken bieden wij model Bodyfix Aegean Sunset van Candia aan van € 6.995,- voor € 4.995,-.

Dit model bestaat uit: hoofdbord, natuurlijke boxen, matrassen en topper.

En dat is nog niet alles, want we geven er twee hoofdkussens bij cadeau!

Durf te dromen van betere tijden! #wakeupinthemediterranean