Candia breidt ETC Showroom en assortiment uit

De afgelopen maanden hebben wij benut om onze showroom in het ETC Design Center uit te breiden.

Passend bij de exclusieve Candia bedden en matrassen, hebben wij nu ook beddengoed van Luxury Dream en exclusief Portugees Amalia bedtextiel in onze collectie opgenomen. Zo wordt slapen op een Candia bed extra comfortabel.

Amalia bedtextiel

Al vier generaties lang word Amalia Home Collection met ambachtelijke kennis geproduceerd. "Made in Portugal" is dan ook een symbool van kwaliteit en betrouwbaarheid. De aankoop van een van deze producten impliceert niet alleen kwaliteit, maar het betekent ook dat het is gemaakt in een omgeving die sociaal en ecologisch verantwoord is.

Het exclusieve bedtextiel en spreien kunnen naar wens op maat gemaakt worden. U heeft keuze uit diverse kleuren en stoffen.

Beddengoed van Luxury Dream

Voor het beddengoed blijven we in Nederland! Het biologische beddengoed van Luxury Dream voelt goed en wordt op een eerlijke en verantwoordelijke manier geproduceerd. Het beddengoed is voorzien van een zogenaamde downpass.

Producten met het DOWNPASS-keurmerk staan voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren, die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens.

Kies uw hoofdkussen zorgvuldig, laat u goed informeren voor een goede nachtrust. Wij leveren hoofdkussens en dekbedden met verschillende vullingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in het ETC.

Hospitality

Wij leveren ook bedden, beddengoed en textiel aan hotels. De beddenlijn van Candia sluit perfect aan op de vraag vanuit de hotellerie. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren. Wilt u weten wat dit inhoudt? Neem dan contact met ons op.

Candia = Maatwerk

Candia maakt de meest comfortabele en kwalitatief hoogwaardige bedden, matrassen en kussens. De enige fabrikant ter wereld, die zijn weefsels met olijfolie behandelt.

In een wereld vol massaproductie van matrassen en bedden, durft Candia anders te zijn, er is maar één manier om een meesterwerk te maken en dat is met de hand en zonder lijm. Maatwerk naar uw wensen.

Het Candia gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen zoals: Paardenhaar, Wol, Katoen, Kamelenwol, Kasjmier en Bamboe. Candia gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen zoals: Paardenhaar, Wol, Katoen, Kamelenwol, Kasjmier en Bamboe.

Dat betekent een gezonde nachtrust met een prima prijs-kwaliteit verhouding.Dat betekent een gezonde nachtrust met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

#wakeupinthemediterranean