Geloof, hoop en liefde vertaald in een statig rood bed

Dit prachtige, rode bed is gebaseerd op 2000 jaar geschiedenis. Beleef de vredelievende ‘La Convivencia’ periode in een modern jasje.

Toledo

De Toledo is één van de unieke bedden uit The Heritage Collection van Candia.  Elk bed uit deze serie heeft een eigen, historisch verhaal. Deze maand staat dit statige, in rood uitgevoerde bed in de spotlight.

Verdraagzaamheid

Toledo is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Toledo. De stad ligt op ongeveer zeventig kilometer ten zuidwesten van Madrid en is gebouwd op een heuvel die aan de rivier de Taag ligt. De combinatie van de rivier, de heuvel en de vesting maakten van Toledo een lastig aan te vallen stad. Toledo is een stad waar lange tijd drie geloven in verdraagzaamheid naast elkaar leefden: het Christendom, het Jodendom en de Islam. Hiermee was de stad een voorbeeld voor veel andere steden vroeger en misschien ook wel tegenwoordig.

Ultieme nachtrust

Op een Candia bed ervaar je de ultieme nachtrust. Onze bedden zijn met de hand gemaakt van 100% natuurlijke materialen: zoals wol, vlas, kamelenwol, paardenhaar en katoen. Onze grondstoffen zijn milieuvriendelijk, ecologisch en hebben een duurzame kwaliteit. Het is ook bekend dat de huisstofmijt zich moeilijker in natuurlijke materialen nestelt. Candia bedden dragen daardoor bij aan onze gezondheid. Candia gebruikt als enige bedrijf te wereld olijfolie, olijfolie heeft antibacteriele eigenschapen die de huid beschermen.

Candia Nederland

Wilt u kennis maken met onze prachtige bedden, bezoek dan één van onze verkooppunten. U vindt de adressen op onze website.

In het ETC Design Center Europe bieden wij de interieurspecialist de mogelijkheid, kennis te maken met onze Candia bedden.