Foto: 2-auping

Auping Original boxspring 'Beste uit de test' volgens Consumentenbond

De Auping Original boxspring heeft van de Consumentenbond het predicaat 'Beste uit de test' gekregen.

31 Mei 2024

Het bed is met een 7,4 als beste beoordeeld in de categorie boxsprings. In totaal werden veertien boxsprings van verschillende merken getest op drie belangrijke eigenschappen: ondersteuning, comfort en levensduur.

Auping is al 135 jaar expert in het maken van bedden en matrassen. In de duurzame matrassen- en beddenfabriek in Deventer werkt het bedrijf aan innovatieve manieren om de consument de beste nachtrust te bieden. De Original boxspring is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die zorgen voor een maximaal ligcomfort en een lange levensduur. Op die laatste eigenschap scoort het bed dan ook een 8 volgens de Consumentenbond. De ondersteuning van de boxspring is beoordeeld met een 6,8 en het comfort met een 7,8. Voor de test van de Consumentenbond werd de boxspring getest in combinatie met het Comfort matras en de Comfort topper.

Nienke Bomers, Category Manager bedden & boxsprings bij Auping: "We zijn trots dat onze Auping Original boxspring door de Consumentenbond is uitgeroepen tot 'Beste uit de test'. Dit bevestigt onze expertise in de bedden- en matrassenmarkt en onderstreept de kwaliteit en innovatie die Auping al ruim 135 jaar biedt. Het is een mooie erkenning dat de kwaliteit die wij nastreven ook door anderen wordt gezien."

Bij het ontwerp van de boxspring is veel aandacht besteed aan detail en een verfijnde afwerking. Het tijdloze ontwerp is verkrijgbaar in 95 kleuren stoffen en met acht verschillende hoofdborden. Het matras van de boxspring biedt ergonomische ondersteuning op basis van lichaamstype en slaaphouding. Het topmatras bepaalt het liggevoel en is dus heel persoonlijk. Alle Auping boxsprings bieden de beste ventilatie, omdat de boxsprings een spiraalbodem hebben in plaats van een houten onderkant. Hierdoor ontstaat er ruimte voor frisse lucht en wordt vocht goed afgevoerd.

De Auping Original boxspring is verkrijgbaar in alle Auping winkels en online. Prijs: vanaf € 2.795,-.

Reacties