Een comfortabel najaar met een overkapping

De zomer is voorbij, de temperaturen dalen en we leven weer meer binnen. Geniet langer van de tuin, het terras en het buitenleven met een overkapping.

Geniet van het buitenleven

De zomer is voorbij, de temperaturen dalen en we leven weer meer binnen. Om langer van de tuin, het terras en het buitenleven te genieten, biedt een terrasoverkapping uitkomst. En dankzij de slimme glazen wandsystemen van Metalura voor overkappingen, geniet u het hele jaar door van de buitenruimte, ook bij regen, wind of zelfs sneeuw.

Onder de overkapping

Met een terrasoverkapping van Metalura heeft u de mogelijkheid om bij minder goed weer ook buiten te kunnen zitten. Als het zonnetje af en toe doorbreekt, is het in een oogwenk behaaglijk onder de glazen overkapping. En met een terrasheater heeft u zelf invloed op de temperatuur. Van de regen die valt heeft u weinig last. Kiest u voor slimme glazen wandsystemen, dan kunt u de overkapping ook winddicht afsluiten en ontstaat er een comfortabele plek die u het hele jaar kunt gebruiken. Het open effect blijft behouden, dankzij de transparante glazen wandsystemen. Naast deze glassystemen, biedt Metalura ook Steel-ART om uw overkapping mee af te sluiten.

Steel-ART Design

Deze steellook glazen wanden van aluminium hebben een zeer lange levensduur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Hoogwaardig glas van 8 mm is met topkwaliteit aluminium gecombineerd en het resultaat is een duurzaam product met een exclusieve uitstraling. De glazen wanden zijn leverbaar met kaders of alleen verticale roedes. Maatwerk en de unieke Metalura mechaniek als schuif- of draai-/vouwwand zorgen voor een naadloze integratie in vrijwel iedere situatie.

Sfeervolle ledverlichting

In een overkapping heeft u met geïntegreerde ledverlichting een sfeervolle verlichting die met een afstandsbediening prettig te bedienen is. Eventuele losse lampen, kleden het geheel onder de overkapping helemaal aan.

Metalura

Metalura is een oer-Hollandse fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven en is specialist in maatwerk tuinkamers, opvouwbare balkonbeglazing, glazen wandsystemen en windschermen. De aandacht gaat altijd uit naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.