Exclusief Spectral tv-meubel voor de Samsung 3D LED TV


TV-meubel specialist Spectral en Samsung Electronics zijn onlangs een strategische samenwerking gestart in Duitsland. Dit heeft geleid tot de introductie van een nieuw hoogwaardig tv-meubel: Cocoon.

TV-meubel specialist Spectral en Samsung Electronics zijn onlangs een strategische samenwerking gestart in Duitsland. Dit heeft geleid tot de introductie van een nieuw hoogwaardig tv-meubel: Cocoon.

Het hoogwaardige meubel is exclusief door Spectral ontworpen voor de nieuwste premium productlijn van Samsung, zoals de 3D LED TV C9000.

 

De C9000 van Samsung vormt samen met de Cocoon een perfecte match. De LED TV heeft een ultra dun scherm met een vlak geborsteld aluminium frame en een slim bedieningspaneel met LCD touch-scherm en geïntegreerde Blu-ray-speler. Het bijpassende premium geluid komt van het overeenkomstige Home Theatre System HT-C9950W. De bediening van dit systeem bevindt zich op het display, geïntegreerd op het bijpassende Spectral meubel.

 

Met de Cocoon is Spectral erin geslaagd om, TV, Home Theatre System en tv-meubilair samen te smelten tot een elegante ruimtelijke oplossing. Spectral maakt de techniek onzichtbaar. Zo is de tuner/basisstation van de C9000 TV verzonken onder de krasbestendig glazen topplaten van het meubel. De bekabeling en aansluitingen verdwijnen eveneens volledig in het meubel. Ze blijven simpel te bereiken dankzij een doordacht magneetsysteem van de glazen platen. Een andere highlight van het Spectral Samsung meubel is de op maat gemaakte mogelijkheid de subwoofer en centerspeaker te integreren, zodat deze volledig uit het zicht zijn.

Samsung is erg content over de vruchtbare samenwerking met TV-meubel specialist Spectral. ‘Met Spectral hebben we de samenwerkingspartner gevonden, die het best is voor ons’, aldus Gerd Weiner, directeur van sales en marketing bij Samsung Duitsland.

Beschikbaarheid

Cocoon is ook in Nederland leverbaar in twee basismodellen: S9091 en S9092. Beide zijn optioneel uit te breiden met extra meubelelementen aan de linker- en/of rechterkant. Zoals gebruikelijk voor Spectral, zijn alle modellen naast de basiskleuren black glas en snow glas verkrijgbaar in meer dan 2000 wenskleuren. Ze is verkrijgbaar bij het Spectral dealernetwerk.

Kijk voor de adressen op: www.spectral.nl.

Publicatiedatum: 19 november 2010

AANBEVOLEN

Tv-meubel: ruim apparatuur, snoer en afstandsbediening op

Tv´s zijn tegenwoordig multifunctioneel, maar al dat apparatuur, die snoeren en...

Wizard tv kast

1 deur, 4 laden, 1 open vak , gemixt hout, Metaal Afm.: 122 x 41 x 62 (w x d x...

Tips voor het inrichten van een origineel Scandinavisch interieur

Stel: je wilt een Scandinavisch interieur, maar tegelijkertijd wil je originele ...

Tiver - TV meubel

Eiken of kersen? Een breed of juist heel smal TV-meubel? Een donkere of juist ee...

Salontafel

Piazza – salontafel – MYS.TB.0106 80 x 80 x 41 (B x D x H in cm.)

Advertentie