Tweedehands trapliften van hoge kwaliteit

Bij Koninklijke Otolift Trapliften kiest u ook bij de aankoop van een gebruikte traplift voor veiligheid en kwaliteit.

Kiest u voor een tweedehands traplift? Dan kiest u voor veiligheid en kwaliteit, voor een betaalbare prijs. De gebruikte trapliften van Koninklijke Otolift Trapliften zijn haast niet van nieuwe trapliften te onderscheiden. Ze worden kritisch nagelopen en onderhouden voordat zij opnieuw verkocht worden. Zowel de techniek als het uiterlijk van de traplift zijn belangrijk.

De trapliften van Koninklijke Otolift zijn van hoge kwaliteit. Voor de productie gebruiken zij alleen hoogwaardige materialen en technieken. Die kwaliteit zie je terug in de levensduur van zo’n 20 tot 25 jaar. Omdat de liften zo’n hoge kwaliteit hebben, kunnen gebruikte trapliften na controle opnieuw worden ingezet. Otolift koopt gebruikte trapliften van het eigen merk op en reviseert ze. Reviseren betekent dat de trapliften worden nagekeken en onderhouden. Daarna worden de liften verkocht als tweedehands traplift. Op deze manier bent u bij Otolift Trapliften bij de aankoop van gebruikte traplift verzekerd van de kwaliteit.

Reviseren

Het reviseren van de gebruikte liften gebeurt bij Otolift in een speciale fabriekshal voor tweedehands trapliften. Hier kijken de medewerkers de trapliften helemaal na. Zij controleren de instellingen en de staat van de onderdelen zoals de accu en de bedrading. Uit voorzorg vervangen zij de onderdelen die slijtgevoelig zijn. Andere onderdelen worden alleen vervangen als ze niet meer voldoen aan de kwaliteitseisen van Otolift Trapliften. Daarnaast zorgen de fabrieksmedewerkers ervoor dat alle tweedehands trapliften voldoen aan de geldende veiligheids- en kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld de machinerichtlijn en de Europese NEN-EN 81-40 norm. De veiligheid van een tweedehands Otolift traplift is gegarandeerd.

Installatie

Door een tweedehands traplift te kopen bij Otolift bent u ook verzekerd van een veilige installatie. Otolift heeft de kennis, ervaring en de originele onderdelen in huis om ook een tweedehands traplift volgens alle veiligheidseisen te installeren. Voor een veilige installatie is het onder andere belangrijk dat de traplift netjes op de trap past. Een van de adviseurs van Otolift meet daarom altijd van tevoren uw trap op. Dat doet hij met het door Otolift zelf ontwikkelde inmeetsysteem. Dit systeem meet uw trap tot de millimeter nauwkeurig op. Aan de hand van de afmetingen wordt de tweedehands rail op maat gemaakt voor uw trap.

Voordelige tweedehands trapliften

Het voordeel van onze kwalitatieve tweedehands trapliften is de lage prijs. Omdat een tweedehands traplift voor het grootste deel uit gebruikte onderdelen bestaat, is de aanschafprijs lager dan bij een nieuwe traplift. U kiest dan voor een traplift van kwaliteit, maar tegen lagere kosten. De exacte prijs van een tweedehands traplift is onder andere afhankelijk van de vorm van uw trap. Als u een rechte trap heeft, past de Otolift Line goed. Maar bij een trap met bochten is de Otolift Two of de Otolift Modul-Air de beste keuze. Elk model heeft een andere prijs.

Wilt u weten wat een tweedehands traplift voor uw trap kost? Vraag een gratis en volledig vrijblijvende offerte aan via de website van Otolift.