Profielfoto van Bano Benelux
Bano Benelux
Schooldwarsstraat 48, 3351 AT Papendrecht
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Voorkom valpartijen in de badkamer via Bano Benelux

Voorkom valpartijen in de badkamer via Bano Benelux! Helaas komt het nog steeds heel vaak voor dat ouderen en senioren vallen in de badkamer. Voorkomen kan!

Vallen in de badkamer een groot probleem onder ouderen 

Valpartijen in en rondom de badkamer zijn een enorm probleem onder ouderen en senioren. Zo zijn er meer dan 4.000 mensen die ieder jaar in het ziekenhuis belanden door een valpartij in de doucheruimte. En heel veel gevallen kunnen deze glijpartijen voorkomen worden. 

Deze aangepaste badkamer voorkomt valpartijen

Zeer waarschijnlijk heb je jarenlang plezier gehad van de doucheruimte bij je thuis. Maar nu je misschien wat ouder wordt, kun je merken dat douchen of in bad gaan niet meer zo vertrouwd voelt. De aangepaste badkamer van Bano zorgt voor een veilige en functionele situatie. Bovendien ziet het er ook nog een designvol uit!  De Bano Zorgbadkamer is het resultaat van meer dan vijf jaar onderzoek en studie. De badkamerhulpmiddelen worden steeds doorontwikkeld na advies van gebruikers en verzorgend personeel. Dit maakt Bano Benelux dé badkamerleverancier voor mensen met een lichamelijke beperking en voor het zorgpersoneel.