Profielfoto van Bano Benelux
Bano Benelux
Schooldwarsstraat 48, 3351 AT Papendrecht
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Miva toilet van de hoogste kwaliteit

Wat als artsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, een Universiteit en zorgbehoevenden met elkaar gaan samenwerken? Dan krijg je dit doordachte miva toilet.

Sta-op toilet 

Het miva toilet van Bano is gemaakt vanuit een zeer ergonomisch ontwerp. Dit om niet alleen een comfortabele zit te kunnen bieden aan de gebruiker, maar ook een zeer veilige! Het toilet is aan te passen naar de persoonlijke behoeften van de gebruiker. Dit om het proces van zitten en opstaan gemakkelijk te maken. We noemen het daarom ook wel het sta-op toilet. Bovendien worden eventuele hulpverleners minder zwaar belast. Een win-win situatie!

De voordelen van dit miva-toilet 

 1. Het sta-op toilet maak het opstaan weer makkelijk
  Vaak zegt een naam alleen al genoeg. Dat geldt ook voor het elektrische sta-op toilet. Het maakt het leven voor veel mensen weer een stuk makkelijker, omdat zij weer zelf naar en van het toilet kunnen gaan. 

 2. Iedereen kan het sta-op toilet gebruiken
  Natuurlijk is dit miva-toilet ontwikkeld voor mensen met fysieke problemen. Maar het komt ook vaak genoeg voor dat er binnen de woonomgeving ook mensen wonen die geen fysieke beperking hebben. Ook deze mensen kunnen gemakkelijk gebruik maken van dit sta-op toilet. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een verhoogd toilet

 3. Het is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de cliënt
  Wanneer je om hulp moet vragen wanneer je naar de wc moet is dat natuurlijk niet fijn. Het voelt aan als een inbreuk op je privacy. Door de doordachte bediening is er na aanschaf van het sta-op toilet in veel gevallen geen hulp meer nodig! Hoe fijn is dat?

 4. Voor het zorgpersoneel is een sta-op toilet een enorme pré
  De positie van het zorgpersoneel wordt door de bano zorgbadkamer enorm verbetert. Het sta-op toilet is het middelpunt van deze aangepaste badkamerVoor iemand die ien de zorg werkt is de rug vaak het meest belaste onderdeel van het lichaam. Doordat de beweging van het opstaan door dit miva toilet wordt ondersteund, wordt de belasting van de rug veel lichter. Bovendien wordt er minder beroep gedaan op het zorgpersoneel. In veel gevallen is er zelfs geen ondersteuning meer nodig door het zorgpersoneel. Zo blijft er ook gewoon eens tijd over om een praatje te maken!