Profielfoto van Bano Benelux
Bano Benelux
Schooldwarsstraat 48, 3351 AT Papendrecht
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Een senioren badkamer in 6 stappen

Iedereen verlangt naar een comfortabele en ontspannen douche. En dat doe je dat het liefst alleen en zonder hulp. Dit stappenplan kan daarbij helpen.

Stap 1: Waarom zou jij je aan je badkamer aanpassen, als het ook omgekeerd kan?

Waarom zou jij je aan je badkamer aanpassen, als het ook omgekeerd kan? Ga nu eerst naar je huidige badkamer en neem de ruimte goed in je op. Hoe ziet deze eruit? Waar denk je dat het de grootste struikelblokken zitten? Tijdens een vrijblijvende afspraak geeft Bano Benelux graag meer informatie over het realiseren van een mooie senioren badkamer.

Stap 2: Neem de huidige badkamer onder de loep

Allereerst vraag Bano je om een maatschets en foto's van de huidige badkamer te sturen. Weet je de juiste maten nog van je badkamer? Zoek een oude maatschets, meet de ruimte op of vraag iemand om je hier even bij te helpen. De maatschets mag natuurlijk ook altijd met pen en papier worden gemaakt (zie voorbeeld). Daarna kunnen we een begin maken aan het realiseren van een nieuwe, stijlvolle senioren badkamer!

Huidige badkamer

Stap 3: Onderzoek welke hulpmiddelen je nodig denkt te hebben

Wil je nog lekker lang blijven douchen of kom je wat lastiger van de wc? Er zijn verschillende badkamerhulpmiddelen voor verschillende situaties. Vaak kun je na het aanpassen van je badkamer weer een groot dele helemaal zelf doen. Heb je wel nog hulp nodig? Dan maakt dit het werk van jouw hulpverlener veel lichter. Maak een omvangrijke lijst van handelingen die voor jou niet meer zo makkelijk zijn in de huidige badkamer. Op basis hiervan gaat Bano Benelux samen op zoek naar de beste oplossingen. De video hieronder geeft je een kijkje in de mogelijkheden.

Stap 4: ontvang een indelingstekening

Op basis van ons gesprek en een stukje onderzoek selecteren we samen de juiste badkamerhulpmiddelen. Maar waar gaan we deze precies plaatsen? We kijken voor jou wat mogelijk is. Om je een inzicht te geven van hoe je nieuwe badkamer kan gaan worden, maken we altijd een vrijblijvende indelingstekening. Zie het voorbeeld hieronder.

 

Indelingstekening van senioren badkamer

Stap 5. Professionele 3D-tekening en prijsopgave

Een indelingstekening zegt een hoop, maar ook niet altijd alles. Daarom maken we een professionele 3D-tekening van jouw nieuwe senioren badkamer. Zo kan je precies zien hoe de nieuwe badkamer eruit gaat zien. Daar geven we natuurlijk ook een prijsopgave bij. Toch iets niet helemaal zoals verwacht? Dan kunnen we nog altijd aanpassingen doen. 3D-tekening senioren badkamer van Bano Benelux

Stap 6: Super mooi eindresultaat!

Ja! Het is gelukt. Tijd om een afspraak in te plannen voor de levering van de badkamerhulpmiddelen. We voorzien de door jou gekozen installateur van alle informatie. 

Zie jij jezelf al helemaal relaxen in een prachtige, gebruiksvriendelijke senioren badkamer? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Dat doe je door te bellen naar 0184 785353 of door direct een afspraak te maken: maak vrijblijvend een afspraak.