Aangepast sanitair kan het leven een stuk fijner maken!

Vandaag de dag is aangepast sanitair niet meer van modern sanitair te onderscheiden.

Aangepast sanitair kan een enorme verademing zijn 

Aanpassingen in de badkamer kunnen een enorme verademing zijn. En dat is natuurlijk niet voor niets. De badkamer is namelijk één van de belangrijkste plekken in huis. En met goede aanpassingen kunnen mensen in veel gevallen gewoon thuis blijven wonen. De rolstoeltoegankelijke badkamer van Bano houdt met alle facetten rekening. Unieke badkamer hulpmiddelen die je terug kunt vinden in de aangepaste badkamer van Bano zijn de elektrisch in hoogte verstelbare wastafel, het elektrische sta-op toilet en het in hoogte verstelbare en opklapbare douchezitje. Door de welbedachte indeling en omdat alle producten aan de muur gemonteerd zijn, blijft er veel meer vloerruimte over dan bij andere (aangepaste) badkamers.

Deze badkamer zorgt er voor dat mensen die gebruik maken van hulpmiddelen, makkelijk kunnen keren en draaien in de sanitaire ruimte. Daarnaast helpt dit enorm mee om de hygiëne op een zo hoog mogelijk niveau te houden!

Video van aangepast sanitair 

Naast een handige inrichting van het sanitair, zorgt het gebruik van het aangepaste sanitair van Bano er voor dat mindervaliden en mensen op oudere leeftijd zo lang en comfortabel mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Bekijk de video van het aangepaste sanitair van Bano hieronder.