Suze van Business Class (RTL7) brengt bezoek aan partner Mereno

Suze van Business Class (RTL7) bracht een bezoek aan Mereno in Meijel en kreeg meer informatie over het specialisme en maatwerk voor o.a. exclusieve keukens

Mereno is een Nederlandse producent en specialist op het gebied van exclusieve maatwerk keukens en interieurs. Net als Tieleman Keukens is Mereno een familiebedrijf. Suze van Business Class (RTL7) bracht een bezoek aan Mereno in Meijel en kreeg meer informatie over het specialisme en maatwerk voor exclusieve keukens en interieur.

Bekijk het Suze-item van Business Class

Maatwerk keukens
Het specialisme van Mereno is een maatproduct leveren. Ze maken o.a. keukens, kasten, inloopkasten en bijkeukens. Eigenlijk de totaalinrichting van de woning. Keukens van Mereno worden via de dealer geleverd aan de klant. Tieleman Keukens maakt een ontwerp van een Mereno keuken en deze wordt vervolgens door Mereno gemaakt.

Mereno heeft een uitgebreide collectie keukens in diverse stijlen. Ook een mix aan stijlen is mogelijk. Elke keuken ken op maat voor u gemaakt worden. Mereno heeft alles in eigen hand, van het intekenen van de keukens tot het maken, uitzoeken van de materialen, spuiterijen, alles doen ze zelf.

Zodra de klant een maatwerk keuken heeft uitgezocht bij Tieleman Keukens, kan de klant ook langsgaan bij Mereno in Meijel om de eigen platen hout uit te zoeken. Zo heeft de klant een echt uniek product wat door henzelf uitgekozen is.

Kom langs bij Tieleman Keukens voor uw Mereno keuken
Bent u geïnteresseerd in een Mereno keuken? Of bent u benieuwd of een Mereno keuken in uw keukenruimte past? Tieleman Keukens denkt graag met u mee. Een Mereno keuken kan passend gemaakt worden voor de ruimte die u heeft. Bij Tieleman Keukens bent u altijd welkom om de keukens in onze showroom te bekijken. Wanneer u door een adviseur geholpen wenst te worden, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken zodat u zeker bent van een afspraak.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom