Voor iedere lade een passende indeling

Bestekbakken en lade-indelingen zijn er in verschillende soorten en maten. Standaard uitvoeringen of op maat gemaakt.

Bestekbakken en lade-indelingen zijn er in verschillende soorten en maten. Standaard uitvoeringen of op maat gemaakt. De uitrusting voor een lade geeft zeker een meerwaarde aan de keuken.

Praktische lade indelingen
Bestekbakken en lade-indelingen zijn verkrijgbaar in o.a. hout, kunststof en RVS. Naast de verschillende soorten materialen, is er ook een ruime keus in het soort indeling. Zo heb je bijvoorbeeld een besteklade, messenlade, pannenlade, servies lade, voorraadlade, kruidenlade of afvallade. We hebben veel spullen die we opbergen in de keuken en voor alles is een oplossing. Door alles netjes op te bergen ziet het er overzichtelijk en geordend uit en blijft alles netjes op zijn plaats liggen en staan. Het grote voordeel van een geordende indeling is de vaste structuur waardoor het opvalt wanneer een product weer aangevuld moet worden.

Uit voorraad leverbaar
Bij Tieleman Keukens zijn de kunststof bestekindelingen uit voorraad leverbaar. Verschillende indelingen en verschillende maten, voor iedere keukenla is een geschikte bestek-indeling te vinden in ons eigen Tieleman museum. In ons magazijn liggen vele keukenonderdelen waaronder keukenfronten, keukengrepen, scharnieren etc. die tot wel 30 jaar bewaard worden. Door dit museum kan Tieleman Keukens een levenslange service garanderen wat geen andere keukenzaak kan evenaren.

De keuken praktisch inrichten?
Zoveel spullen en zoveel keus in inrichting, wat is het beste en hoe kan ik lades het beste indelen? Onze verkoopadviseurs vertellen je er graag meer over tijdens een adviesgesprek. Zo stellen ze samen met u uw droomkeuken samen en kijken ze naar de beste indeling van de lades. Kom langs in onze showroom of maar een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.