Zwart is here to stay

Zwarte spoeltafels en spoelbakken bepalen het keukenontwerp.

Indrukwekkend elegant. Opmerkelijk intens.

Voor de liefhebbers van topdesign is het persoonlijk uitwerken van een keuken met zwarte elementen de ultieme uitdrukking van een zelfverzekerde individualiteit of een elegante soberheid. SILGRANIT® PuraDur® Zwart van BLANCO is een designer kleur met een sensationele diepte, die een groot aantal designmogelijkheden biedt voor het ontwerp van contrastrijke keukens of een tijdloze elegante special touch.

SILGRANIT® PuraDur® zwart creëert twee adembenemende effecten: het brengt sterke accenten aan in keukens met lichte werkbladen en meubels, terwijl het gevoel van ingetogen luxe in volledig zwarte keukens nog wordt aangescherpt. Dankzij zijn rustgevende diepte laat het nieuwe zwart van BLANCO veel ruimte voor het creëren van een unieke totaalimpressie in combinatie met stoelen, tafels, vazen, verlichting, kaders en meer. Ook kleurrijke accessoires komen zo bijzonder goed uit de verf.

Elegante soberheid

SILGRANIT® PuraDur® zwart zorgt voor bijkomende intensiteit in bijna elke stijl van interieurdesign, want alle SILGRANIT® PuraDur® spoeltafels zijn verkrijgbaar in het elegante SILGRANIT® PuraDur® zwart, voor een ongecompliceerd keukenontwerp. Een gevarieerd gamma SILGRANIT®-look mengkranen biedt u een keuze van essentiële designelementen die een feilloos samenspel van tinten creëren en zo voor expressieve accenten of een boeiende totaalindruk zorgen.

Laat je verder inspireren op onze website.