BLANCO UNIT

De gedroomde combinatie van keukenkraan, spoelbak en afvalsysteem

Drinken, voorbereiden en schoonmaken zijn handiger dan ooit tevoren dankzij de BLANCO UNIT die drie belangrijke onderdelen verenigt: spoelbak, kraan en afvalsysteem. Je schilt er je groenten, wast ze onder de kraan en gooit de schillen in het afvalsysteem dat perfect is afgestemd op de ruimte in je onderkast. Met de BLANCO UNIT verander je jouw keuken in een goed georganiseerde plek.

Drie belangrijke functies op één plek

1. Spoelbak
De spoelbakken van BLANCO zijn verkrijgbaar in verschillende maten: één grote, twee kleine of anderhalve bak. Er bestaan zelfs ronde spoelbakken. Ook op het vlak van materialen heb je keuze. Denk maar aan keramiek, roestvrij staal of Silgranit. Bekijk hier alle modellen.

2. Kraan
De mengkranen van BLANCO staan bekend om hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het aanbod is enorm. Zo zijn er kranen met uittrekbare uitloop die gemakkelijk alle hoeken bereiken, of met een krachtige sproeistraal. Je kan zelfs kiezen voor een inklapbare mengkraan die voor een raam geplaatst kan worden. Vind hier jouw ideale kraan.

3. Afvalsysteem
Om efficiënt te kunnen werken, is een afvalscheidingssysteem in de buurt van je spoelbak onmisbaar. De afvalsorteersystemen van BLANCO zijn handige bakken die je helpen om het afval te sorteren en recycleerbare materialen netjes van elkaar te scheiden. Bekijk hier alle afvalsystemen.

Ben jij je keuken alvast aan het opmeten? Ontdek de verschillende mogelijkheden voor je BLANCO UNIT en stel hem samen naar jouw wensen. Of download de gratis brochure en doe eerst inspiratie op.