Rust in de keuken met de nieuwe kleuren van BLANCO

Hoewel nog niet zo lang geleden zwart en wit the way to go waren bij het ontwerpen van je keuken, schuift 2023 een heel andere trend naar voren.

De trend 2023 van de neutrale, maar warme keukenkleuren heeft specialist in de waterzone BLANCO, helemaal begrepen. Zo voegen ze twee nieuwe kleuren toe aan hun Silgranit kleurengamma: vulkaangrijs en zacht wit.

Van open en helder tot expressief en harmonieus

De nieuwe zacht witte kleur van BLANCO is warm en natuurlijk en zorgt voor een bijzonder positieve sfeer in je keuken. Met deze kleur kan je verschillende kanten uit: van modern tot Scandinavisch, maar ook van landelijk tot klassiek of zelfs traditioneel. Daarnaast is de verscheidenheid aan combinaties met zacht wit enorm. Denk maar aan een zacht witte spoelbak in combinatie met een roestvrijstalen kraan of zelfs satin gold. Waardoor je meteen heel wat contrast creëert. Of ga voor een spoelbak, een spoeltafel en een mengkranen in dezelfde zacht witte kleur. Deze feelgood kleurtint zorgt ervoor dat je meteen tot rust komt in je keuken.

De tweede nieuwe kleur vulkaangrijs geeft elke keuken op subtiele wijze een opvallend karakter. Zeker in combinaties met andere materialen zoals chroom of roestvrij staal. De elegante kleur vormt het decor voor een tijdloos samenspel van subtiele contrasten. De tint past met andere woorden bij de meest uiteenlopende keukenstijlen, van een moderne en industriële stijl tot een landhuisstijl.

Functionaliteit boven alles

Niet alleen zijn deze kleuren een indrukwekkende streling voor het oog. Ze zorgen er namelijk ook voor dat de spoelbakken zowel onderhoudsvriendelijk als robuust zijn, maar ook aangenaam om aan te raken. Daarnaast kunnen ook deze nieuwe kleurschakeringen jouw BLANCO UNIT naar een hoger niveau tillen. De BLANCO UNIT is dé manier waarop alle onderdelen niet alleen als visuele, maar ook als functionele eenheid samenkomen. Zo wordt de spoeltafel, keukenkraan en afvalsysteem namelijk perfect op elkaar afgestemd. Alles op één plek. Kies zelf voor je favoriete combinaties met de nieuwe kleuren jouw gepersonaliseerde waterzone.

Laat je verder inspireren op de BLANCO Website.