BLANCO ADON

De BLANCO ADON spoelunit heeft een design waar kubistische vormen en minimalisme centraal staan.

BLANCO ADON is verkrijgbaar in alle negen CombiColours SILGRANIT PuraDur II kleuren.

De moderne keuken laat veel ruimte voor de verwezenlijking van individuele wensen. De diversiteit aan vormen heeft bijna geen grenzen meer en de BLANCO ADON XL 6 S ziet er als een bijzondere blikvanger uit. Deze nieuwe spoelbak uit SILGRANIT heeft een compromisloos design waar kubistische vormen en minimalisme centraal staan. De verhoogde rand rond de gehele omtrek van de spoelunit - een bewuste verwijzing naar de architectuur - is een opvallend kenmerk. De symmetrische, rechthoekige functionele werkgebieden en de centraal gepositioneerde kraanrichel zijn eveneens belangrijke kenmerken van BLANCO ADON, die zowel op visueel als functioneel vlak overtuigt.

De verhoogde rand en de kleine hoekradii garanderen bovendien een optimaal gebruik van de spoelbak en de minder diepe voorbereidingszone. De bijgeleverde snijplank in essenhout-compound functioneert als verbinding tussen de twee werkzones en is makkelijk verschuifbaar. De decoratieve snijplank kan ook gebruikt worden om kleine culinaire hoogstandjes op te presenteren en te serveren. Een ander interessant detail is dat de inbouwdiepte verminderd is, waardoor er extra ruimte ontstaat achter de spoelbak. Dit maakt onder andere de reiniging nog eenvoudiger. Met zijn expressieve ontwerp en kenmerken komende vanuit de architectuur, past de BLANCO ADON XL 6 S perfect in naadloze keukens en interieurs.

Deze spoelbak is ideaal te combineren met de mengkranen BLANCO ALTA-S Compact en BLANCO LINUS. Zoals alle spoelunits in SILGRANIT, is BLANCO ADON vuilafstotend en eenvoudig te onderhouden. De gepatenteerde hygiëne-beschermingsformule die een antibacteriële werking heeft op het oppervlak, is uniek. De verdekte overloop C-overflow® in de hoofdbak en de aparte overloop in de werkzone versterken het exclusieve karakter van de spoelunit.

BLANCO ADON XL 6 S voor een onderkast vanaf 60 cm is omkeerbaar en verkrijgbaar in alle negen CombiColours SILGRANIT PuraDur II kleuren.

 

www.blanco.be