Wonen in een moderne landhuisstijl

Elegante combinaties met hout, tegels of andere natuurlijke materialen creëren in elke keuken de gezellige en tegelijkertijd comfortabele atmosfeer van een landhuis. Zelfs midden in de stad!

Volledig in lijn met de keuken in landelijke stijl

De spoeltafel BLANCO FARON XL 6 S enthousiasmeert door zijn bijzondere charme.
Het design van dit SILGRANIT® PuraDur®-model dat ontwikkeld werd met de moderne landhuisstijl-trend in het achterhoofd, geeft een nieuwe interpretatie aan de traditionele stijlelementen.

De typische dubbele groeven doen aan lambriseringen denken, maar de spoelbak ziet er niettemin licht en strak uit. Functioneel gezien overtuigt BLANCO FARON XL 6 S door zijn royale XL-spoelbak en door de hoogwaardige uitrusting met de afgedekte C-overflow® -overloop en het InFino® afloopsysteem.

De als optie verkrijgbare snijplank uit massief essenhout is ook verkrijgbaar met een ingebrand ornament. Zo zorgt dit bijzondere accessoire voor een bijkomend accent in de keuken en levert het elke dag opnieuw goed werk bij het voorbereiden en bereiden van maaltijden. BLANCO FARON XL 6 S is gemaakt van het onderhoudsvriendelijke SILGRANIT® PuraDur® en is in alle 10 kleuren uit de CombiColours-reeks verkrijgbaar.