BLANCO FELISA

De nieuwe, hoogwaardige keukenkraan reeks BLANCO FELISA is met zijn evenwichtige en verfrissende design een hoogtepunt in de hedendaagse keukenplanning.

Keukenkraaninnovaties BLANCO FELISA en BLANCO FELISA-S

De nieuwe, hoogwaardige keukenkraan reeks Blanco Felisa is met zijn evenwichtige en verfrissende design een hoogtepunt in de hedendaagse keukenplanning. Felisa is beschikbaar in twee verschillende versies – met of zonder uittrekbare sproeikop – en in 11 afwerkingen en kleuren.

Een bijzonder kenmerk van deze elegant ontworpen keukenkraan is het harmonieuze samenspel van cilindrische en rechthoekige vormen. Subtiele randen voegen een aantrekkelijke optische dimensie toe aan het hoge lichaam van de keukenkraan. De lange, licht stijgende uitloop zorg ervoor dat hoge kookpotten en pannen eenvoudig gevuld kunnen worden. De klassieke ergonomische handgreep van de kraan is eenvoudig te bedienen vanuit elke richting. Het hoogwaardige samenspel van de vloeiende overgangen tussen rechthoekige en ronde vormen zorgt ervoor dat de Felisa comfortabel aanvoelt.

Voor nog meer comfort tijdens het dagelijks gebruik in de keuken, is de Blanco Felisa-S leverbaar met een uittrekbare sproeikop in een hoogwaardige metalen afwerking. Zowel Felisa als Felisa-S zijn verkrijgbaar in chroom, in edelstaal finish en in iedere SILGRANIT-kleur. Dit maakt het eenvoudig om de perfecte match met de spoelbak te creëren.