string(1) "p"

BLANCOCULINA-S Duo

De professionele mengkraan voor de exclusieve keuken

De professionele mengkraan voor de exclusieve keuken

Met de BLANCOCULINA-S Duo mengkraan in het SteelArt-gamma hebben ambitieuze hobbykoks vanaf nu een bijkomende mogelijkheid om hun keuken een professionele touch te geven. Het is zo dat niet enkel het esthetisch aspect van deze SteelArt mengkraan doet denken aan een professioneel mengkraanmodel. Met zijn doordachte, functionele details en zijn hoogwaardige kwaliteit inspireert de CULINA-S Duo elke keuken- en designfanaat. De mengkraan is uitgerust met een aparte bedieningshendel, die op een plaats naar keuze in de nabijheid van de spoelbak geplaatst kan worden. De nieuwe BLANCOCULINA-S Duo is zodus perfect aangepast aan de exclusieve SteelArt spoelbakken zonder kraanrichel, in het bijzonder voor BLANCO ATTIKA. Daarnaast harmoniseert deze mengkraan ook met tal van andere hoogwaardige BLANCO spoelbakken.

Een ander bijzonder kenmerk van de mengkraan is het hoge cilinder-vormige lichaam en de bijhorende gebogen uitloop, die 360° draaibaar is. Dit zorgt ervoor dat het reinigen en vullen van hoge kookpannen en vazen eenvoudiger wordt. De verfijnde magnetische houder zorgt ervoor dat de sproeislang in hoogwaardige metalen uitvoering comfortabel geplaatst kan worden. De flexibele elegante veer van de sproeislang (in rvs) zorgt voor een enorme bewegingsvrijheid. Zo kan deze tot diep in de bak naar beneden getrokken worden, wat het spatten van water verhelpt.

BLANCOCULINA-S Duo is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen. Naast een chroom-uitvoering wordt de mengkraan ook aangeboden in zowel zijdeglanzend als zijdemat massief roestvrij staal. Bovendien is de mengkraan ook beschikbaar in een versie zonder de "Duo", waarbij de bedieningseenheid dus geïntegreerd is in de mengkraan zelf. Deze versie werd onlangs pas bekroond met twee prestigieuze, internationale design awards, met name de Red Dot en iF awards. BLANCOCULINA-S Duo combineert dit design met professionele functionaliteit en de exclusiviteit van het merk BLANCO SteelArt. De mengkraan is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de individuele wooncultuur.

www.blanco.be