Partner

Blanco Benelux

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van exclusieve oplossingen voor de belangrijkste plaats in de keuken, de spoelunit.

Bedrijfsoverzicht blanco-germany.com

BLANCO ATTIKA spoelunit

De keuken is de ideale plaats om creatief te zijn met indviduele design concepten. De nieuwe BLANCOATTIKA, een creatie van het exclusieve merk SteelArt – gespecialiseerd in culinaire spoelcentra,  weerspiegelt deze reflectie van individualiteit en écht vakmanschap.

Blanco Attika - spoelbak

Het bijzondere van de nieuwe opbouwspoelbak zit hem in de authenticiteit en esthetiek van het materiaal dat elke ontwerper en architect pleziert. En toch is BLANCOATTIKA helemaal anders.
De  elegante rand geeft een speciaal karakter aan de handgemaakte spoelbak. De attika-rand, die zijn naam aan de spoeltafel geeft, is een architecturaal component uit de oudheid die in onze eeuw een geslaagde toets geeft aan een moderne keuken met royale architectuur. Zijn esthetisch massieve en tegelijk delicate hoeken en zuivere vormen zijn een fijne streling voor het oog van puristen. De afgeronde buitencontouren van de rand accentueren de spoelbak.

De keuken is de ideale plaats om creatief te zijn met indviduele design concepten. De nieuwe BLANCOATTIKA, een creatie van het exclusieve merk SteelArt – gespecialiseerd in culinaire spoelcentra, weerspiegelt deze reflectie van individualiteit en écht vakmanschap.

Het bijzondere van de nieuwe opbouwspoelbak zit hem in de authenticiteit en esthetiek van het materiaal dat elke ontwerper en architect pleziert. En toch is BLANCOATTIKA helemaal anders.

De elegante rand geeft een speciaal karakter aan de handgemaakte spoelbak. De attika-rand, die zijn naam aan de spoeltafel geeft, is een architecturaal component uit de oudheid die in onze eeuw een geslaagde toets geeft aan een moderne keuken met royale architectuur. Zijn esthetisch massieve en tegelijk delicate hoeken en zuivere vormen zijn een fijne streling voor het oog van puristen.

De afgeronde buitencontouren van de rand accentueren de spoelbak.

Meer lezen over
'BLANCO ATTIKA spoelunit'?

meer van deze professional

BLANCO COLLECTIS 6 S

De BLANCO COLLECTIS 6 S spoeltafel met het meegeleverde...

BLANCO LINUS Keukenkraan

Praktisch in vorm en functionaliteit. Het lichaam va...

Hightech in de keuken

Water aan, water uit: zonder de mengkraan aan te raken....

Toon alle 22 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.