Partner

Blanco Benelux

BLANCO is één van 's werelds vooraanstaande producenten van exclusieve oplossingen voor de belangrijkste plaats in de keuken, de spoelunit.

BLANCO ATTIKA spoelunit

De keuken is de ideale plaats om creatief te zijn met indviduele design concepten. De nieuwe BLANCOATTIKA, een creatie van het exclusieve merk SteelArt – gespecialiseerd in culinaire spoelcentra,  weerspiegelt deze reflectie van individualiteit en écht vakmanschap.

Blanco Attika - spoelbak

Het bijzondere van de nieuwe opbouwspoelbak zit hem in de authenticiteit en esthetiek van het materiaal dat elke ontwerper en architect pleziert. En toch is BLANCOATTIKA helemaal anders.
De  elegante rand geeft een speciaal karakter aan de handgemaakte spoelbak. De attika-rand, die zijn naam aan de spoeltafel geeft, is een architecturaal component uit de oudheid die in onze eeuw een geslaagde toets geeft aan een moderne keuken met royale architectuur. Zijn esthetisch massieve en tegelijk delicate hoeken en zuivere vormen zijn een fijne streling voor het oog van puristen. De afgeronde buitencontouren van de rand accentueren de spoelbak.

De keuken is de ideale plaats om creatief te zijn met indviduele design concepten. De nieuwe BLANCOATTIKA, een creatie van het exclusieve merk SteelArt – gespecialiseerd in culinaire spoelcentra, weerspiegelt deze reflectie van individualiteit en écht vakmanschap.

Het bijzondere van de nieuwe opbouwspoelbak zit hem in de authenticiteit en esthetiek van het materiaal dat elke ontwerper en architect pleziert. En toch is BLANCOATTIKA helemaal anders.

De elegante rand geeft een speciaal karakter aan de handgemaakte spoelbak. De attika-rand, die zijn naam aan de spoeltafel geeft, is een architecturaal component uit de oudheid die in onze eeuw een geslaagde toets geeft aan een moderne keuken met royale architectuur. Zijn esthetisch massieve en tegelijk delicate hoeken en zuivere vormen zijn een fijne streling voor het oog van puristen.

De afgeronde buitencontouren van de rand accentueren de spoelbak.

meer van deze professional

BLANCO ANDANO

De BLANCO ANDANO spoelunit creëert een harmonisch same...

BLANCO COLLECTIS 6 S

De BLANCO COLLECTIS 6 S spoeltafel met het meegeleverde...

BLANCO Durinox

 BLANCO DURINOX: Materiaalinnovatie voor roestv...

Toon alle 21 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.