BLANCO ZENAR SteamerPlus

De BLANCO ZENAR XL 6 S SteamerPlus spoelunit in het materiaal SILGRANIT® PuraDur® brengt stoomkoken naar de privékeuken!

De perfecte aanvulling voor uw keuken

Koken met stoom heeft zijn nut al ruimschoots bewezen bij professionele cateringbedrijven en dankzij de moderne toepassingen is deze manier van koken op weg om ook de particuliere keukens te veroveren. Gestoomde vis, vlees en groenten behouden zo bijna al hun natuurlijke voedingsstoffen, smaken en aroma’s. Om de voorbereidingen van je gestoomde maaltijd nog te vereenvoudigen, heeft BLANCO een spoelunit in SILGRANIT® PuraDur® ontworpen die de perfecte aanvulling vormt op het stoomkoken.

De belangrijkste eigenschap van de nieuwe BLANCO ZENAR XL 6 S SteamerPlus is de ruime bak, die samen met een geïntegreerde boord plaats biedt voor alle maten stoomschalen, speciaal voor het stoomkoken. De stoomschaal of stoombak kan in de bak geplaatst worden en de bijhorende snijplank schuif je indien gewenst over de volledige lengte van de spoelunit. De spoelunit is ontworpen om de gebruiker een maximum aan flexibiliteit te geven en het stoomkoken zo eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer het eten gestoomd is, kan de volledige stoomschaal op de spoelunit geplaatst worden om je gasten te bedienen. De kwaliteitsvolle spoelunit in SILGRANIT® PuraDur® is immers niet enkel extreem robuust en makkelijk in onderhoud, maar ook hittebestendig tot 280°C.