Voor duurzaamheid met comfort

Het systeem FLEXON II Low van BLANCO is een onmisbaar onderdeel van een moderne, ruimtebesparende keuken.

Verzamelen. Sorteren. Orde scheppen.
Met BLANCO FLEXON II Low is afval scheiden nog makkelijker dan ooit. Het innovatieve systeem voor verzamelen, sorteren en orde scheppen maakt duurzaam gedrag tot een gegarandeerd succes. Want hoe eenvoudiger de afvalscheiding, hoe makkelijker het is om te slagen - en dat in de kleinste ruimtes. Na het succes van het beproefde FLEXON II afvalscheidingssysteem voor de spoelbak onderkast, is FLEXON II Low speciaal ontwikkeld voor inbouw in lades. Het nieuwe afvalsysteem neemt slechts 50 procent van de onderkast in beslag en kan plaatsbesparend onder de gootsteen, in of onder een lade en zelfs direct onder het werkblad worden geïnstalleerd. Zo wordt FLEXON II Low het krachtige fundament van de BLANCO UNIT.

Vooruitgang
Meer prestaties met minder benodigde ruimte: om dit ambitieuze doel te bereiken, bouwt de FLEXON II Low voort op het beproefde en geteste. Hoge structurele stabiliteit, eenvoudige montage, veilige bevestiging van de emmers in het frame, eenvoudige reiniging en een modern design met aluminium deksels en geïntegreerde handgrepen: FLEXON II Low biedt dit alles met optimaal gebruik van de ruimte. Acht verschillende uitvoeringen maken een flexibele installatie mogelijk: als alternatief voor bestaande systemen of als aanvulling in een extra onderkast. Voor meer comfort, veiligheid en ergonomie bij duurzaam wonen en werken in de keuken.

FLEXON II Low in de BLANCO UNIT
Verantwoord handelen is bijzonder eenvoudig met functionele oplossingen voor dagelijks gebruik: zoals bij de BLANCO UNIT, bestaande uit een keukenkraan, spoelbak en afvalsysteem. Veel kranen en spoelbakken zijn geschikt voor de combinatie met FLEXON II Low. Een ETAGON spoelbak en een hoogwaardige JANDORA kraan passen bijzonder goed bij het moderne afvalscheidingssysteem. Een royale etagespoelbak ontmoet een mengkraan met hoge uitloop van hoogwaardig roestvrij staal - optioneel uitgerust met een afgedekte en uittrekbare uitloop. Het resultaat is een BLANCO UNIT die veel ontwerpvrijheid biedt bij planning en installatie.

Lees meer over belangrijke tips voor het plannen van een afvalsysteem op onze website.