BLANCO COLLECTIS 6 S

De BLANCO COLLECTIS 6 S spoeltafel met het meegeleverde sorteerbakje biedt nieuwe mogelijkheden voor het verwijderen van organisch afval in de keuken.

Sorteersysteem

Functionaliteit staat centraal bij de BLANCO COLLECTIS 6 S spoeltafel in SILGRANIT® PuraDur®. Deze ruime, moderne spoelbak met elegante, fijne rand en heldere lijnen weet op alle vlakken te bekoren, niet alleen vanwege zijn uitzicht. De centrale spoelbak met het speciaal ontwikkelde sorteerbakje biedt nieuwe mogelijkheden voor het verwijderen van organisch afval in de keuken.

Het meegeleverde afvalbakje in hoogwaardig kunststof heeft een inhoud van 3 liter en kan geledigd worden in de groene bak of op de composthoop, maar er is ook plaats voor voorzien in de kast onder de spoelbak, in de afvalsorteringssystemen (15 of 30 liter, met verschillende compartimenten) van BLANCO SELECT en BLANCO FLEXON II. Niet alleen ergonomisch verantwoord, maar ook zeer hygiënisch.

De spoeltafel is verkrijgbaar in 10 tijdloze kleuren. Het onderhoudsvriendelijke composietmateriaal SILGRANIT® PuraDur® is schokbestendig, hygiënisch, zuur- en krasbestendig en hittebestendig tot en met 280 °C.    

Laat u verder inspireren op onze website!