Gebruik de ruimte onder het raam

Wat u moet weten bij het plannen van een keukenmengkraan aan het raam

Maak optimaal gebruik van de ruimte onder uw raam

U brengt 60 tot 70% van uw tijd in de keuken aan de spoeltafel door. Schillen, hakken, wassen, afdruipen, spoelen – dat kunt u allemaal doen terwijl u geniet van een groots uitzicht. De mengkraan onder het raam kan met een paar bewegingen uit de weg worden gezet, zodat u het raam kunt openen en uw spoeltafel met uitzicht werkelijkheid wordt. Alle versies van onze mengkranen voor een raam vindt u hier. Induwen, uitnemen of neerklappen. Met een sproeislang of als lagedrukmodel ook natuurlijk. Typisch BLANCO.

Uitneembare mengkranen zijn een praktische en goedkope optie. Die worden geïnstalleerd met een flexibele sproeislang. Zo kunt u de kraan gewoon verticaal uit de spoeltafel trekken en naast de spoelbak leggen. BLANCO biedt verschillende modellen van uitneembare mengkranen voor het raam aan. Ze bevatten iets voor elke keukenstijl, en alle modellen zijn ook ideaal voor kleinere keukens.

Eén beweging, en uw raam heeft geen obstakels meer. Neerklapbare mengkranen voor het raam zijn zowel praktisch als sierlijk, terwijl ze door hun modern design voor elke keuken geschikt zijn. Goed voor linkshandigen: zowel de CORESSA als de LARESSA geeft u de keuze aan welke kant het bedieningselement moet worden gemonteerd. Dit geeft u ook meer flexibiliteit bij het kiezen van de positie van de spoelbak.

Met de ELOSCOPE-F II, kan de mengkraan bijna altijd worden verlaagd. Deze induwbare mengkraan heeft een plat ontwerp. Wanneer ze wordt ingeduwd, is ze op zich volledig gelijk met de rand van de spoelbak en steekt ze uit in de spoeltafel. Een spoelbak met een ingewerkte kraanrand is ideaal, omdat de verlaagde mengkraan daardoor plat tegen de rand van de spoeltafel kan liggen en op die manier elegant wordt weggewerkt.

Lees meer over belangrijke tips voor het plannen van een mengkraan aan het raam op onze website.