Goud in de keuken

Goud is niet alleen op de beurs in de mode. De perfecte esthetiek van edelmetaal wordt ook steeds populairder in de keuken.

Metallic tinten worden steeds populairder in de moderne keuken. Naast gunmetal, brons en nikkel is goud bijzonder populair bij keukenliefhebbers. BLANCO heeft gekozen voor de kleur "satin gold". De lichte goudtint met lichtgrijze kleurcomponenten en een fijne satijnen afwerking past perfect bij allerlei keukengerei - van klassiek tot modern. Op zijn krachtige zelfverzekerde manier kan satin gold zowel contrasterend als harmonieus overkomen. Spoeltafels en spoelbakken van Silgranit in zwart, grijs of wit vormen samen met bijpassende accessoires of bedieningselementen - zoals een afwasmiddeldispenser in satin gold - een perfect luxueus BLANCO UNIT.

De keukenkranen in satin gold maken een indrukwekkende indruk in de klassieke landhuisstijl. De BLANCO TRADON mengkraan, bijvoorbeeld, ziet er zeer elegant, rustig en gecentreerd uit. De ideale partner aan zijn zijde is een hoogwaardige keramische spoelbak.

Satin gold contrasteert en benadrukt perfect

Het BLANCO LINUS-S model heeft nu ook een edele afwerking in satin gold. De familie van de keukenkranen geniet reeds vele jaren een grote populariteit. In satin gold contrasteert het mooi met wit of zwart en komen interieurstijlen zoals modern landhuis en industriële stijl nog beter tot hun recht.

De BLANCO LIVIA-S mengkraan is ook indrukwekkend in satin gold. In de trendy versie kan hij vakkundig worden geïntegreerd in verschillende stijlwerelden - van Country Look tot Urban Chic. Samen met bijpassende bedieningselementen zoals de trekknop en de afwasmiddeldispenser zorgt LIVIA-S in satin gold voor in het oog springende momenten bij het waterpunt.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.