Siemens iQ700 inbouwkoelkast, open voor de toekomst

De Siemens iQ700 koelkast helpt een handje wanneer u dat nodig heeft.

De Siemens iQ700 koelkast helpt een handje wanneer u dat nodig heeft. Herkenbaar? Er komen gasten voor het diner en u heeft uw handen vol aan het bereiden van een heerlijk menu. En dan, wanneer het dessert klaar is, heeft u beide handen nodig om dit in de koelkast te zetten. Een derde hand om de koelkastdeur te openen zou in dit geval erg handig zijn. Gelukkig helpt de iQ700-koelkast met openAssist u graag.

De gentleman onder de koelkasten
De nieuwe iQ700-inbouwkoelkast is een echte gentleman in de keuken. Dankzij de innovatieve openAssist opent de iQ700 de deur voor u. Hoe? Een zachte aanraking volstaat. En in een oogwenk laat de iQ700 zijn goede manieren zien. De koelkastdeur wordt automatisch gesloten wanneer deze op een kier staat.

Een verse oplossing voor verse ingrediënten
En terwijl u bij de koelkast staat, haalt u uit de fruitlade heerlijke sappige aardbeien. Het is geen toeval dat deze aardbeien smaken alsof ze net vers van de markt komen. Met zijn innovatieve hyperFresh Premium 0°C-technologie biedt de iQ700 de beste omstandigheden voor het bewaren van fruit, groente, vlees en verse vis. Dankzij een slim systeem past de iQ700 in iedere lade de temperatuur en vochtigheid aan.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de iQ700 koelkast van Siemens? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Of vraag ons kosteloze magazine aan voor nog meer keukeninspiratie.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Magazine aanvragen