Partner

Superkeukens

Superkeukens is met haar 44 winkels een van de grootste en toonaangevende keukenaanbieders in Nederland. Bij Superkeukens vindt u een breed assortiment kwaliteitskeukens met altijd direct de beste prijs. Zonder handjeklap! Of u nu kiest voor modern hoogglans, trendy matzwart of landelijk klassiek. Bij Superkeukens vindt u altijd een keuken die bij u past. Bovendien krijgt u altijd een gratis en deskundig advies inclusief 3D ontwerp en wordt er alle tijd genomen om uw wensen door te nemen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Superkeukens

Hoe gaat u bakken?

Bakken is hot. Maar hoe pakt u dat aan? Lees hier alles over de eigenschappen van de verschillende apparaten. 

Combi-oven met magnetron

Bakken in een combi-oven met magnetron heeft als groot voordeel dat de magnetron- en ovenfuncties gecombineerd kunnen worden. De bereidingstijd is veel korter en de gerechten krijgen een heerlijk bruin korstje indien gewenst.

Compacte oven

Een compacte oven van 45 centimeter heeft een capaciteit van 44 liter, maar heeft verder dezelfde kookeigenschappen als een standaard bakoven. Door de maatvoering van 45 centimeter kan een compacte oven goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een combi-oven met magnetron.

Bakoven

In een oven wordt uw gerecht verwarmd door de ingebouwde elementen zoals onder- en bovenwarmte en hete lucht. Normaal gesproken hebben ovens van 60 centimeter een inhoud van 58 liter, maar bij Superkeukens heeft u nu ook een oven van 60 centimeter en een capaciteit van 74 liter.

Meer lezen over
'Hoe gaat u bakken?'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.