Virtuele tour bij Tieleman Keukens vernieuwd

Al onze keukens zijn online te bezichtigen en zorgen we ervoor dat onze online virtuele tour helemaal up-to-date is.

Virtuele tour bij Tieleman Keukens vernieuwd

De trends en ontwikkelingen in keukenland blijven het hele jaar doorgaan. Zo brengt de ene leverancier bijvoorbeeld een nieuw apparaat uit en komt de andere leverancier met nieuwe modellen keukens. Ook in onze showroom maken we regelmatig ruimte voor nieuwe keukens. Al onze keukens zijn online te bezichtigen en zorgen we ervoor dat onze online virtuele tour helemaal up-to-date is.

Loop virtueel rond in onze unieke keukenshowroom: www.tourmake.it/Tieleman_Keukens en ontdek al onze keukens.

Een kijkje achter de schermen
Maak ook kennis met al onze andere onderdelen achter de schermen, zoals onze eigen werkplaats, het logistieke centrum en het Tieleman Museum.

In het Tieleman museum liggen vele keukenonderdelen zoals bijvoorbeeld keukenfronten, keukengrepen, scharnieren etc. Een keuken van bijna 30 jaar oud maar is er een keukengreep kapot? In ons museum gaan we graag op zoek naar dezelfde keukengreep.

In ons logistieke centrum laten we u graag zien waar de keuken binnenkomt die u bij ons gekocht heeft. Voor een optimale levering, montage zonder manco’s en beschadigingen, wordt er in ons logistieke centrum met netheid en discipline omgegaan met alle geleverde materialen. En zorgen we ervoor dat alles ordelijk wordt weggezet.

Om maatwerk te leveren beschikken we bij Tieleman Keukens over een eigen werkplaats. In die werkplaats kunnen we timmeren, frezen en heel secuur materialen op het juiste formaat zagen. De eigen werkplaats beschikt over de modernste apparatuur, waardoor er voor elke woonwens een keuken op maat gefabriceerd kan worden.

Kom ook eens langs
Onze unieke showroom bezoeken? Kom langs in onze showroom in Middelharnis: Korendreef 15. Of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs om uw eigen droomkeuken samen te stellen. Samen met u wordt een ontwerp gemaakt, geheel naar uw wensen.