next125 NX902

Nieuwe mogelijkheden tot vormgeving komen tot uiting met het gesatineerde glas van de NX902 fronten.

NX902 Polariswit mat glas

De zachte elegantie van de matte uitstraling geeft wit meer exclusiviteit en lavazwart meer noblesse. Een materiaal, dat de keuken een persoonlijke touch geeft – en elke keuken exclusiever maakt. Onze glazen keukens zijn leverbaar in een matte en een glanzende uitvoering waarbij het kleurenpallet van polariswit tot aan lavazwart gaat. Het gebruik van eiken boekenkastregalen benadrukt het natuurlijke en open karakter.

keukens made in Germany – een kwaliteitsbelofte aan onze klanten. De belofte, onze kennis van innovatieve keukenbouw en onze eis aan perfect handwerk met passie in te zetten. Tot het laatste detail perfect is. Tot de laatste “puntjes op de i” een keuken tot een unieke keuken maakt: next125

design in balans met natuur en prijs – next125. Dat is onze filosofie. Dat is onze eis. Internationaal design creëren dat ontroert en fascineert. Groots en tot in detail uitgedacht. Uitmuntend en duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

next125 front design - of echt hout-fineer, matlak of hoogglanslak, satijnlak, glas mat, glas glans of hoogwaardig kunststof – alleen eerlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen voldoen aan onze eisen. In het bijzonder de esthetische combinatie van verschillende materialen en kleuren schept verleidelijke contrasten in de keuken – van puristisch tot behaaglijk.

oorsprong - niet ver van Ansbach, aan de bovenloop van de Altmühl, worden de kwalitatief hoogwaardige next125 keukens, met een duidelijke keuze voor vestiging in Duitsland geproduceerd: in het Frankische Herrieden. Altijd op zoek naar het optimale. Altijd onderweg naar een nieuw stuk toekomst. Altijd in de geest van de Bauhaus-filosofie… “De democratisering van design” - bijzondere vormgeving voor een attractieve prijs!

design en natuur - Het idee van de next125 campagne brengt internationale keukenarchitectuur in overeenstemming met de natuur. Onze modeldieren presenteren onze producten dan ook op unieke wijze. Zo bestaat onze filosofie “Design in overeenstemming met natuur en prijs” niet alleen op papier – maar wordt bij elke fotoshoot opnieuw beleefd. Meer over de campagne op www.next125.nl