Partner

Next125

Altijd een stap verder. Altijd op zoek naar het optimale. Altijd onderweg naar een nieuw stuk toekomst. Altijd in de lijn van de Bauhaus-filosofie… Een keukengeneratie, ontwikkeld in overstemming met vormen, materialen en authenticiteit – met als doelstelling: functionaliteit en vormgeving te verenigen. Duidelijk in de vormgeving is het rastersysteem van 125 mm als optisch basisprincipe. "De democratisering van design“ – geweldige vormgeving voor een attractieve prijs! Wij begaan nieuwe wegen en bouwen keukens, die voldoen aan de hoogste design-eisen tegen de beste prijs/kwaliteits- verhoudingen. Want de plaats waar gekookt wordt, is meer. Zij is de afspiegeling van onze leefsituatie, onze behoeften. De meer dan 1.200 medewerkers produceren in het Frankische Herrieden jaarlijks meer dan 100.000 keukens – elk individueel toegesneden op de desbetreffende klant, made in Germany, rekening houdend met het milieu. Wij zijn internationaal in Duitsland, Europa en ver daarbuiten actief. Altijd open voor nieuwe ideeën. Altijd met verantwoordelijkheid voor het geheel – de onderneming, medewerker,handelspartner en milieu. We zetten ons in voor de regio door middel van verantwoorde productie, het gebruik van recyclebare materialen evenals ook omvangrijke investeringen in innovatieve, milieuvriendelijke en efficiënte doorloop voor een actieve bijdrage aan het beschermen van het milieu. Want kwaliteit betekent voor ons ook levenskwaliteit.

MEER TONEN

next125 NX902

next125 NX902 Steengrijs glas mat wandhangend.  

next125

Kenmerkende zwevende, wandhangende elementen uit gesatineerd glas.

De combinatie van het natuurlijke hout van de kooktafel en de glasfronten geeft in combinatie met de lichte keukenarchitectuur maken van deze next125 keuken een homogeen geheel.

Verkrijgbaar in de kleuren glas mat wit - glas mat polariswit - glas mat lavazwart - glas mat steengrijs - glas mat indigoblauw.

De next kooktafel en de wandhangende keuken zijn opnieuw bekroond met één van de meest belangrijke design onderscheidingen. Lof van de vakjury ten tijde van de imm cologne LivingKitchen, maakt deze Interior Innovation Award tot één van ‘s werelds meest prestigieuze design onderscheidingen in de meubel- en keukenindustrie.

Met de titel 'Interior Innovation Award – Best of Best 2013', wordt aan deze twee producten uit de premium collectie next125, bijzondere eigen vormgeving en innovatieve ontwikkeling, gecombineerd met een hoge afwerkingskwaliteit toegekend.

“Voor de next-collectie is deze onderscheiding een waardering voor onze eerste-klas productontwikkeling en bevestigt dat next125 staat voor hoge kwaliteit en unieke producten op het gebied van keukens.”, aldus Markus Schüller, algemeen directeur van Schüller Möbelwerk KG.

red dot Award

Het is nog maar 2 jaar geleden dat Schüller met haar next125 stijlicoon model NX850 de prestigieuze red dot Award 2010 mocht ontvangen.

De vreugde was dan ook groot, toen dit jaar deze onderscheidingen werden uitgereikt: maar liefst 2 zeer begeerde red dot Awards 2012 gingen wederom naar de keukencollectie next125.

De producten next-kooktafel en next-wandhangend konden zich, in vergelijk met een sterke concurrentie, doorzetten. De red dot Award behoort tot de wereldwijd meest gerenommeerde design onderscheidingen. Onder maar liefst 4515 ingediende producten uit 58 landen heeft de internationaal erkende en onafhankelijke jury deze ultieme onderscheiding voor esthetische en duurzame trends uitgereikt.

“Voor de next-collectie is deze award een bevestiging van een eersteklas ontwerpstrategie en toont aan dat next125 voor hoogwaardige en niet inwisselbare producten staat” zo zegt Markus Schüller, algemeen directeur van Schüller Möbelwerk KG, uit de Zuid-Duitse plaats Herrieden.

De next-kooktafel werd tijdens Living Kitchen 2011 als ontwerpstudie voorgesteld. Op basis van de grote interesse van vakhandel en pers is hiermee nu een nieuw stijlicoon in de collectie opgenomen. De next-kooktafel ontleent zijn leefstijlen verbindende uitstraling door een compromisloze vormgeving en is daarmee thuis in iedere leefwereld met volledig behoudt van zijn individualiteit.

Meer lezen over
'next125 NX902'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.