Keukeninspiratie: next125 Living

Wat is kenmerkend voor de keuken van nu? De keuken is het hart van het huis, de plaats voor communicatie, bij elkaar komen, de ruimte voor iedereen.

De keuken heeft de benauwdheid van zijn eigen vier muren allang verlaten en is van werkruimte tot het communicatieve middelpunt van het huis uitgegroeid. Het open concept van de moderne keuken betrekt het gezin of de gasten overal bij. Men bereidt samen het eten voor of kijkt toe vanaf het eetgedeelte; de vloeiende overgangen naar het woongedeelte maken van functionele ruimtes echte leefruimtes.

Table & Bench
Wat is kenmerkend voor de keuken van nu? De keuken is het hart van het huis, de plaats voor communicatie, bij elkaar komen, de ruimte voor iedereen. Hiervoor werd next125 table & bench ontworpen: de grote tafel met de uitnodigende banken. Heerlijk gaan zitten, kletsen en natafelen zolang men wil. Nergens is het gezelliger dan in de keuken. Met next125 table & bench creëert u een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonruimte.

Sideboards
Hoe kan men een stijlvolle brug slaan tussen keuken, eetgedeelte en woonkamer? Het antwoord: met de multifunctionele next125 sideboards. Door hun heldere design lijken zij als het ware te zweven en legt de onderconstructie tevens het accent op de kubistische architectuur. Strak, puur, esthetisch, maar ook uitgerust met veel prachtige details. Zoals de als plateau verlaagde afzettray, het inschuifelement of de open onderkast met uittrekelementen. Natuurlijk zijn onze sideboards ook verkrijgbaar met compleet gesloten front – in 3 hoogtes en 4 breedtes. Voor de oppervlakken kan gekozen worden uit satijnlak, fluweelmatte lak, Fenix-laminaat en fineer.

Vitrinekast
Waardevolle glazen, collector's items of gewoon souvenirs. Alle mooie dingen die een plaats in uw hart veroverd hebben, kunt u hierachter kwijt. Het antwoord: de next125 vitrinekast. Ze heeft bewust een bijzondere, verfijnde look gekregen met subtiele omlijstingen in onyxzwart, gecombineerd met getint glas en een extravagante greep in lederlook. Met de dimbare ledverlichting aan de binnenkant zet u uw favoriete items bewust en sfeervol in de schijnwerpers. De vitrinekast is verkrijgbaar als vrijstaande versie met elegante pootjes of geïntegreerd in een rij hoge kasten met plint.

Trolley
Een idee dat beweging brengt in de keuken. Of u nu tijdens het koken de basics zoals oliën, specerijen of messen altijd binnen handbereik wilt hebben, een handig serveerhulpje zoekt of ervoor kiest om de huisbar op vier wieltjes te laten komen: de trolley doet het allemaal. Deze praktische metgezel past zich aan zijn baasje aan en kan individueel worden uitgerust. Binnenin is er opvallend veel opbergruimte, maar toch blijft hij vrij compact. Hij past zelfs onder de kooktafel als u dat wilt. Dankzij de vier fijn afgestelde wieltjes, die ook geschikt zijn voor parketvloeren, rolt u hem naar waar u hem nodig hebt. Met zijn elegante en sobere kleuren onyxzwart en eiken natuur staat de trolley erg mooi in elk interieur. Design dat beweegt.

Mijn stijlboek
Meer weten over next125 Living?
Meer weten over de next125 Living collecatie. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Of kijk op de website van Next voor de next125 living collectie.