Binnenkijker: zwarte / houten keuken in een penthouse

Binnenkijker Tieleman-keuken: zwarte/houten keuken in een penthouse te Middelharnis.

Binnenkijker Tieleman-keuken: zwarte/houten keuken in een penthouse te Middelharnis. In dit prachtig

Meer over deze keuken
Deze prachtige Schuller keuken bestaat uit twee verschillende modellen. Het eiland van de keuken is de Schuller Targa in de kleur donker staal imitatie en onyxzwart. De kastenwand is het model Cremona in de kleur Oud eiken Provence sychroon-print imitatie.

De keuken is voorzien van twee multifunctionele ovens met magnetronfunctie uit de iQ700 serie van Siemens. Ook is er een volledig integreerbare vaatwasmachine uit de iQ300 serie van Siemens geplaatst in deze keuken. Tevens zijn ook de Koelkast en vriezer van Siemens en wel uit de iQ500 serie.

Om het zicht niet te belemmeren, is er gekozen voor een inductiekookplaat met afzuigsysteem. De Bora Pure staat voor puristisch, strak en minimalistisch! Een mooi design wat de keuken meer uitstraling geeft, omdat er geen grote afzuigkap meer nodig is. Het werkblad van de keuken is een 10 mm Top Core werkblad in de kleur Swallow. TopCore bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst tot een blad van 10 mm. Een Top Core keukenblad is stootvast, watervast, hygiënisch en is makkelijk te reinigen.

In veel keukens zien we de Quooker terug, zo ook in deze keuken. Een Quooker is een kraan die naast warm en koud ook direct kokend water geeft. In deze prachtige keuken is gekozen voor de Quooker Nordic square in de kleur RVS.

Onderstaand alle elementen van de keuken op een rij. Deze keuken is in samenwerking met:

Let op: dit prachtige Penthouse te Middelharnis staat nog te koop: www.funda.nl/koop/middelharnis/appartement-41836865-anna-bijnspad-30/

Op zoek naar rust en ruimte? Misschien is een penthouse in Middelharnis iets voor u? Als kroon op De Westplaat Residentie heeft Stout 2 riant opgezette, luxe uitgevoerde penthouses te koop. Deze loftwoningen met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 173 m2 bieden een zee van ruimte.

Opdrachtgever: Stout
Fotografie: Topr uit Arnhem