Stylingtips voor de zomerse keuken

De zomer staat voor de deur. Tijd om jouw keuken helemaal om te toveren naar een zomerstijl. Maar hoe doe je dat? Je leest het hier.

Het zomerseizoen is het perfecte moment om te genieten van het mooie weer, het lekkere eten en van het samenzijn met vrienden en familie. Ook bij een uitgebreide barbecue is de keuken dé plaats waar de inspiratie ontstaat. 

Sfeer door kleur

Door één of meer wanden in de keuken in kleur – bijvoorbeeld een warme zandtint te schilderen - ontstaat er sfeer. De prints op de wand maken het af. Idee voor in de keuken: maak je eigen wand met persoonlijke lijsten. Combineer verschillende maten lijsten en doe er mooie prints, quotes en foto’s in. Zwarte lijsten zorgen altijd voor een stoer effect - hier matchen ze mooi bij de zwarte tegeltjes.

Style accenten 

Style jouw keuken met okergeel en diepblauw. Maak de styling af met trendy accenten van goud welke een warme en chique sfeer creëren. Ook bloemen zijn hier zeer op hun plaats. Met een grote vaas met bloemen tover je een kale of donkere hoek om in een vrolijke plek. Een vaasje met een paar losse bloemen is vaak ook al voldoende . 

Maak je keuken persoonlijk 

Een persoonlijke keuken inspireert. Een keuken wordt persoonlijk door kleur, patroontegels en decoratie. In deze keuken maken de zwart-wit tegels samen met kleurrijke decoraties het verschil. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met gekleurde patroontegels op de wand te werken. Daar wordt de keuken vrolijker door.

Meer inspiratie?

Zoek jij meer inspiratie en wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste keukentrends? Vraag dan hier GRATIS onze belevingsgids aan en geniet van 70 pagina’s vol pure inspiratie en waardevolle tips van onze keukenspecialisten.