Jansen & de Bont Gesture Controlled verlichting

Hoe gaaf is het dan als je je verlichting zonder iets aan te raken met een swipe in de lucht kunt bedienen? Dat kan met de Gesture Controlled verlichting.

Gesture Controlled verlichting 

Niet alleen aan- en uitschakelen, maar ook het aanpassen van de intensiteit en het verplaatsen van de licht-bundel naar waar deze nodig is. Geen ingewikkelde apps, draaiknoppen of afstandsbedieningen, maar simpelweg met je handen en een intuïtief gebaar je verlichting aanpassen aan jouw lichtbehoefte. Jansen & de Bont biedt twee geavanceerde Gesture Controlled bedieningen.

Verlichting simpel aan- en uitschakelen

De lichtobjecten voorzien van de Gesture Control bediening zijn uitgerust met een enkele sensor. Hieronder kun je met een simpel handgebaar de verlichting aan en uitschakelen, dimmen of de sfeer instellen door de richting (boven of bene¬den) van de verlichting te wijzigen. In de sfeerstand is daarnaast ook de kleur van de verlichting aan te passen. De premium versie bevat slimme sensoren over de gehele lengte en bieden de optie de breedte en de positie van de lichtbundel aan te passen. Wil je het licht niet over de gehele lengte van de lamp laten branden maar alleen daar waar je een wijntje aan het drinken, aan het werk of je de krant aan het lezen bent? Met je hand sleep je simpelweg de lichtbundel naar de gewenste plaats. De Gesture Controlled is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

                                                                           

Optimale verlichting

De SHELF 1 biedt naast extra ruimte voor accessoires in je keuken, het optimale licht op je werkblad. Daarnaast maakt de SHELF 1 de keuken ruimtelijk door het design silhouet.

De WALL 1 biedt de oplossing voor strakke wandverlichting in de keuken. Nu is de WALL 1 beschikbaar in de GC uitvoering oftewel; zonder knop, app of afstandsbediening te bedienen. Met een simpel gebaar bepaal jij de gewenste lichtsetting.

Bijpassend bij de SHELF 1 en WALL 1 is de PENDANT 1, in dezelfde look and feel. De PENDANT 1 is een mooie toevoeging aan iedere keuken.

De Gesture Controlled verlichting van Jansen & de Bont is verkrijgbaar bij Keukenspecialisten.nl.