Matzwarte keukenplaatsing in De Grote Tuinverbouwing

Keukenspecialisten.nl is regelmatig te zien in het programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Onlangs werd een matzwarte keuken geplaatst in Almere.

De lokale keukenspecialist Jan van den Hazel ging op pad met het jonge stel voor het persoonlijk samenstellen van de droomkeuken. Het eindresultaat viel in de smaak. Hierbij meer informatie over de keukenapparatuur, het werkblad en het houtwerk. 

Houtwerk 

De mooie donkere keukenfronten zijn van ons eigen Keukenspecialisten.nl merk A.I. Küchen (Kleur: 317 touch ) afgewerkt met zwarte plinten. 

Combi oven

In de keuken zit een prachtige ATAG combi uit de Matrix Black Steel lijn. Deze oven is eenvoudige bediening te bedienen door de draaiknoppen in combinatie met touch control. De oven telt wél 6 verschillende functies  met daarbovenop een gecombineerde stand hetelucht en magnetron samen. De oven is gemakkelijk schoon te houden door het Aqua Clean schoonmaaksysteem dat vuil losweekt.

Granieten werkblad

Dit granieten werblad van Dekker Zevenhuizen is robuust, vrijwel onverwoestbaar en zeer onderhoudsvriendelijk. Ideaal dus! In deze keuken is de uitvoering Evora Granite, Gambia Black geplaatst. 

Vaatwasmachine

Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ van Inventum verbruikt per wasbeurt slechts 12 liter water. De vaatwasser heeft maar liefst 5 verschillende programma’s, o.a. het eco programma. Het geluidsniveau is gering met 47 dB.

Koelvriescombinatie
De koelvriescombinatie van Inventum is 178 cm lang en heeft een inhoud van 261 liter. Daarnaast is deze koelkast zuinig met energieklasse A+. Het aparte vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 72 liter. De gehele koelkast heeft een ruime inhoud van 261 liter.

Volgende keukenplaatsing 

Kijk aanstaande zaterdag om 17:00 uur weer naar De Grote Tuinverbouwing op SBS6 voor een nieuwe keukenplaatsing.

>Meer informatie? http://bit.ly/DGTV-KS