Keuken met kookeiland

Keuken met een vrij vormgegeven kookeiland, strak spoelgedeelte en minimalistische apparatuurwand.

De keuken bestaat enerzijds uit een vrij vormgegeven kookeiland en anderzijds uit een wat strakkerspoelgedeelte en een minimalistisch, in de wand wegvallend kastgedeelte voor inbouwapparatuur en voorraad.

Zowel het eiland als het spoelgedeelte zijn geheel vervaardigd van watervast verlijmd berkentriplex, zowel de buitenzijde als de gehele binnenzijde van de kasten en alle lades en fronten zijn greeploos uitgevoerd (touchsysteem).

De ingebouwde kastenwand is van gespoten mdf. Boven het kookeiland is een in het ontwerp passende verlichtingsunit opgehangen met ingebouwde, dimbare halogeenverlichting. De aanrechtbladen zijn van terrazzo (granito), ter plaatse gestort en afgewerkt. in het ontwerp van het kookeiland is er uitdrukkelijk voor gekozen de dragende ronde kolom in het totaalplaatje mee te nemen en het eiland, inclusief blad, er geheel rondom aan te laten sluiten. In het blad van het kookeiland zit een uittrekbaar, 3-voudig stopcontact (“powerport”). Onder het eiland bevindt zich een losse, ovale unit op wielen, met een blad van wederom terrazzo, een open vak en lades: verrijdbaar en als werkblok te gebruiken bij het koken. De gasbranders zijn rechtstreeks in het terrazzo ingebouwd (op maat gemaakte, ondergebouwde kookplaat van I-cooking)

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.hanswezenberg.nl