array(1) { ["path"]=> string(20) "www.hanswezenberg.nl" }
Partner

Hans Wezenberg

Uitgangspunt bij het ontwerpen is, iets te creëren wat zowel de opdrachtgever als wijzelf mooi vinden. En om er alle technische eisen of wensen van de opdrachtgever in te verwerken. Juist bij keukens is dat een uitdaging: omdat alles helemaal op maat gemaakt wordt, kun je met de vormgeving ervan oneindig veel kanten op. Steeds ernaar strevend de ontwerpen een estethische, persoonlijke uitstraling te geven.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Hans Wezenberg

Keuken met kookeiland

Keuken met een vrij vormgegeven kookeiland, strak spoelgedeelte en minimalistische apparatuurwand.

De keuken bestaat enerzijds uit een vrij vormgegeven kookeiland en anderzijds uit een wat strakkerspoelgedeelte en een minimalistisch, in de wand wegvallend kastgedeelte voor inbouwapparatuur en voorraad.

Zowel het eiland als het spoelgedeelte zijn geheel vervaardigd van watervast verlijmd berkentriplex, zowel de buitenzijde als de gehele binnenzijde van de kasten en alle lades en fronten zijn greeploos uitgevoerd (touchsysteem).

De ingebouwde kastenwand is van gespoten mdf. Boven het kookeiland is een in het ontwerp passende verlichtingsunit opgehangen met ingebouwde, dimbare halogeenverlichting. De aanrechtbladen zijn van terrazzo (granito), ter plaatse gestort en afgewerkt. in het ontwerp van het kookeiland is er uitdrukkelijk voor gekozen de dragende ronde kolom in het totaalplaatje mee te nemen en het eiland, inclusief blad, er geheel rondom aan te laten sluiten. In het blad van het kookeiland zit een uittrekbaar, 3-voudig stopcontact (“powerport”). Onder het eiland bevindt zich een losse, ovale unit op wielen, met een blad van wederom terrazzo, een open vak en lades: verrijdbaar en als werkblok te gebruiken bij het koken. De gasbranders zijn rechtstreeks in het terrazzo ingebouwd (op maat gemaakte, ondergebouwde kookplaat van I-cooking)

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.hanswezenberg.nl

Meer lezen over
'Keuken met kookeiland'?

meer van deze professional

WC-meubel op maat

WC meubel van hoogglans gespoten mdf in organische vorm

Grote Woonkeuken

Woonkeuken van massief europees eikenhout en labrador g...

Hans Wezenberg keuken

Voor deze door Hans Wezenberg gemaakte maatwerkkeuken i...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.