Partner

Hans Wezenberg

Uitgangspunt bij het ontwerpen is, iets te creëren wat zowel de opdrachtgever als wijzelf mooi vinden. En om er alle technische eisen of wensen van de opdrachtgever in te verwerken. Juist bij keukens is dat een uitdaging: omdat alles helemaal op maat gemaakt wordt, kun je met de vormgeving ervan oneindig veel kanten op. Steeds ernaar strevend de ontwerpen een estethische, persoonlijke uitstraling te geven.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht hanswezenberg.nl

Keukens op maat

Hans Wezenberg maakt keukens en meubels geheel op maat. 

Keuken op maat

Hiernaast een keuken van massief hout, waarbij voor het blad en een deel van de fronten van de hangkasten gebruik is gemaakt van Avonite (een volkernkunststof). Door de semitransparantie van dit materiaal, ziet het blad er spannend uit en werkt veel zachter en lichter dan in men in eerste instantie verwacht. Het aanrechtblok is in dit geval zwevend opgehangen. Ledverlichting is geïntegreerd in de onderzijde van het aanrechtblok en in de ruimte tussen de twee bovenkasten, die als twee strakke rechte vlakken boven elkaar hangen. Om het doorlopende vlak van het aanrechtblad te accentueren, zijn de beide spoelbakken ondergebouwd. De lades zijn natuurlijk met softclosing en zijn in dit geval uitgevoerd met zijdes van matglas.

Maar uiteraard zijn er bijna onbeperkte mogelijkheden: massief hout, hoogglans gespoten fronten, werkbladen van natuursteen, beton, glas of terrazzo, gecombineerd met vele verschillende wandafwerkingen (zoals glasmozaiek, betonstuc, steen, speciale verven) en een bijna onbeperkte keuze uit inbouwapparatuur. Het blijft vooral belangrijk zich te realiseren, dat aan de maatvoering, ontwerpdetails en materiaalkeuzes nauwelijks grenzen zijn.

Meer lezen over
'Keukens op maat'?

meer van deze professional

Keuken met kookeiland

Keuken met een vrij vormgegeven kookeiland, strak spoel...

Greeploos rond

Deze ronde keuken van Hans Wezenberg is compleet op maa...

WC-meubel op maat

WC meubel van hoogglans gespoten mdf in organische vorm

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.