Partner

Hans Wezenberg

Uitgangspunt bij het ontwerpen is, iets te creëren wat zowel de opdrachtgever als wijzelf mooi vinden. En om er alle technische eisen of wensen van de opdrachtgever in te verwerken. Juist bij keukens is dat een uitdaging: omdat alles helemaal op maat gemaakt wordt, kun je met de vormgeving ervan oneindig veel kanten op. Steeds ernaar strevend de ontwerpen een estethische, persoonlijke uitstraling te geven.

MEER TONEN

Greeploos rond

Deze ronde keuken van Hans Wezenberg is compleet op maat gemaakt.

Ronde keuken

De ronde keuken is vervaardigd uit massief tulpenboomhout. Hij is MDF gelakt en heeft een granito aanrechtblad. Daarnaast is hij geheel greeploos. Ook de gebogen lades en de klepfrontjes van de bovenkastjes.

Verder is deze ronde keuken voorzien van halogeenverlichting. Dit is boven de spoelunit ingebouwd in bovenkastjes en boven de kookunit in een op maat gemaakt 'verlichtingselement'.

De keuken valt op door zijn ronde, organische vorm. Een ontwerp van Hans Wezenberg kenmerkt zich door een voorkeur voor een 'sobere' strakke uitvoering of met ronde en glooiende vormen. Zij laten graag de materialen voor zich spreken.

meer van deze professional

Keukens op maat

Hans Wezenberg maakt keukens en meubels geheel op maat....

Badkamermeubel eikenhout

Badkamermeubels van massief eikenhout

Hans Wezenberg keuken

Voor deze door Hans Wezenberg gemaakte maatwerkkeuken i...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.