Grote Woonkeuken

Woonkeuken van massief europees eikenhout en labrador graniet, met een natuurstenen tegelvloer en accenten in mdf, betonstuc en matglas.

grote woonkeuken van eiken en labradoriet

Woonkeuken van massief europees eikenhout en labrador graniet, met een natuurstenen tegelvloer en accenten in mdf, betonstuc en matglas. Verwezenlijkt in een oud herenhuis. Onder het raam het spoelgedeelte, met ook aan de zijkanten, tegen de buitenmuur aan, geheel uittrekbare lades. waardoor de ruimte optimaal wordt benut.

De dubbele keramische spoelbak van Villeroy en Boch is half ondergebouwd. Op de muur hangt, vrij “zwevend” een kast in een combinatie van eiken, labradoriet en gespoten mdf, met twee klepfronten, ingebouwd flessenrek en dimbare halogeenverlichting. Aan de trapzijde is een hoge kast voor ingebouwde koelkast, stoomoven en magnetron geplaatst, die aan de onderste helft toegankelijk is vanaf de keukenvloer en aan de bovenste helft vanaf de trap.

Een lang aanrechtblad met tussengebouwd fornuis bevat brede, diepe lades met heel veel bergruimte. Boven dit kookgedeelte hangt een dubbele rij smalle bovenkasten met kleppen van matglas; boven het fornuis met dubbele oven is een recirculatie-afzuigunit ingebouwd van Axiair met plasmanormkatalysator. Verder is dimbare halogeenverlichting aangebracht in de onderzijde van deze bovenkasten.

De achterwand van het kookgedeelte is afgewerkt in betonstuc met een parelmoer afwerklaag. Op de tegenoverliggende muur is een vrij vormgegeven barblad aangebracht, waaraan met barkrukken kan worden plaatsgenomen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.hanswezenberg.nl