Haal meer uit uw bijkeuken

Veel huizen in Nederland hebben een bijkeuken. Wil je een praktische en mooie bijkeuken? Ook daarbij kan Superkeukens je helpen!

 

In de bijkeuken kun je alles kwijt wat u niet in je keuken wilt hebben, zoals de diverse vuilnisbakken voor afvalscheiding. Daarnaast is het de perfecte plaats om bijvoorbeeld laarzen, je wasmachine of zelfs je strijkplank neer te zetten. Maar dan moet de bijkeuken daar wél op ingericht zijn en daar ontbreekt het vaak aan, want in de meeste bijkeukens staat een bonte verzameling oude rekjes en kastjes die daar door de jaren heen zijn beland. Het kan gelukkig ook anders, met de Super+ bijkeukeninrichting van Superkeukens.

Bijkeuken op maat

Met de Super+ bijkeukeninrichting stel je helemaal op maat je bijkeuken samen. Aan de hand van de oppervlakte van je bijkeuken en wat je er wil doen en in wil opslaan, ga je met je Superkeukens-adviseur aan de slag om je ideale inrichting uit te zoeken. Daarbij is niets te gek. Heb je een wasmachineaansluiting in je bijkeuken? Dan kun je een kast om je wasmachine en droger laten bouwen, zodat deze uit het zicht staan. Handige lades voor de wasmiddelen en zelfs een kast waarin al je gezinsleden hun was kunnen scheiden behoren ook tot de mogelijkheden.

Alles netjes opgeborgen 

De strijkplank? Die berg je handig op in een speciaal daarvoor ontworpen kast. En ook zaken als schoenen en kleding kun je kwijt in je Super+ bijkeuken. Het systeem biedt ook mogelijkheden om voedingsmiddelen in op te slaan en om bijvoorbeeld kratten met drank overzichtelijk en handig neer te zetten. En heb je na afloop afval? Er zijn diverse opties om je recyclingbakken en -zakken in de kasten kwijt te kunnen. Zelfs een spoel-onderkast is mogelijk.

Jouw nieuwe bijkeuken op maat

Heb je ook zo’n rommelige bijkeuken en wil je die opknappen? Of ga je in een nieuwbouwwoning wonen en wil je de bijkeuken meteen goed en netjes inrichten? Kom dan snel naar Superkeukens. Want je vind bij ons niet alleen je droomkeuken, maar ook de meest praktische inrichting voor jouw bijkeuken!