Haal meer uit uw bijkeuken

veel huizen in Nederland hebben een bijkeuken. Wilt u een praktische en mooie bijkeuken? Ook daarbij kan Superkeukens u helpen!

 

In de bijkeuken kunt u alles kwijt wat u niet in uw keuken wilt hebben, zoals de diverse vuilnisbakken voor afvalscheiding. Daarnaast is het de perfecte plaats om bijvoorbeeld laarzen, uw wasmachine of zelfs uw strijkplank neer te zetten. Maar dan moet de bijkeuken daar wél op ingericht zijn en daar ontbreekt het vaak aan, want in de meeste bijkeukens staat een bonte verzameling oude rekjes en kastjes die daar door de jaren heen zijn beland. Het kan gelukkig ook anders, met de Super+ bijkeukeninrichting van Superkeukens.

Bijkeuken op maat

Met de Super+ bijkeukeninrichting stelt u helemaal op maat uw bijkeuken samen. Aan de hand van de oppervlakte van uw bijkeuken en wat u er wilt doen en in wilt opslaan, gaat u met uw Superkeukens-adviseur aan de slag om uw ideale inrichting uit te zoeken. Daarbij is niets te gek. Heeft u een wasmachineaansluiting in uw bijkeuken? Dan kunt u een kast om uw wasmachine en droger laten bouwen, zodat deze uit het zicht staan. Handige lades voor de wasmiddelen en zelfs een kast waarin al uw gezinsleden hun was kunnen scheiden behoren ook tot de mogelijkheden.

Alles netjes opgeborgen 

De strijkplank? Die bergt u handig op in een speciaal daarvoor ontworpen kast. En ook zaken als schoenen en kleding kunt u kwijt in uw Super+ bijkeuken. Het systeem biedt ook mogelijkheden om voedingsmiddelen in op te slaan en om bijvoorbeeld kratten met drank overzichtelijk en handig neer te zetten. En heeft u na afloop afval? Er zijn diverse opties om uw recyclingbakken en -zakken in de kasten kwijt te kunnen. Zelfs een spoel-onderkast is mogelijk.

Uw nieuwe bijkeuken op maat

Heeft u ook zo’n rommelige bijkeuken en wilt u die opknappen? Of gaat u in een nieuwbouwwoning wonen en wilt u de bijkeuken meteen goed en netjes inrichten? Kom dan snel naar Superkeukens. Want u vindt bij ons niet alleen uw droomkeuken, maar ook de meest praktische inrichting voor uw bijkeuken!