Foto: ETNA-AKI670ZT-inductiekookplaat-afzuiging

Kookgemak en veiligheid komen samen in ETNA kookplaat met ingebouwde afzuiging

ETNA introduceert de AKI670ZT: een design inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging die eenvoudig te installeren is, én zorgt voor maximaal kookgemak.

De stijlvolle kookplaat is voorzien van een Black Titanium inlaatrooster en de minimalistische Light & Slide bediening. Hierdoor zie je, als de kookplaat uit staat, alleen de aan- en uitknop. Zet je de kookplaat aan dan activeer je de bediening.

Een grote grillpan of twee grote pannen naast elkaar? Geen probleem dankzij de slimme indeling van deze kookplaat. Zo zijn de zogeheten octazones aan de linkerzijde te koppelen, waardoor er een XXL kookoppervlak ontstaat voor bijvoorbeeld een grillplaat. De kookzones aan de rechterzijde hebben een grotere ‘hart-op-hart’ afstand zodat ook twee grote pannen moeiteloos naast elkaar kunnen staan.

Slim

De ETNA AKI670ZT is voorzien een kinderslot en gaat automatisch uit bij oververhitting. Bovendien herkent de kookplaat of er een pan op een zone staat en kun je alles met een druk op de knop op pauze zetten. Met de slimme warmhoudfunctie blijft het eten op een constante temperatuur. Handig als tafelgenoten nog in de file staan of als je ondertussen andere gerechten gaat bereiden.

Zuivere lucht en installatiegemak

De compacte AKI670ZT (70 cm) heeft een interne motor en past in een standaard nis van 56 cm. Deze is geschikt voor zowel afvoer naar buiten en voor recirculatie. Bij recirculatie kunnen de koolstoffilters rechtstreeks in het apparaat geplaatst worden, wat de installatie gemakkelijker maakt. Ook kun je kiezen voor recirculatie middels een plasmafilter die je op de afvoer aansluit.

De ETNA AKI670ZT heeft een verkoopadviesprijs van € 2.399,-.

Meer informatie: www.etna.nl

Reacties