Hulp bij kiezen: inductiekookplaten

Overstappen van gas naar inductie? Dan is het aanbod aan inductiekookplaten groot! ETNA heeft een breed assortiment aan inductiekookplaten, zodat jij een kookplaat vindt die bij jouw wensen past!

Inductiekookplaten

Een inductiekookplaat is een goed alternatief wanneer je wilt overstappen van gas naar elektrisch koken. Een inductiekookplaat is gemakkelijk in gebruik en snel. Ook is koken op inductie veilig, doordat de kookplaat zelf niet wordt verwarmt. ETNA heeft een breed assortiment kookplaten: van inbouw tot vrijstaand, 1-,2- en 3- fasen, van 56 tot wel 90 cm breed en diverse bedieningsmogelijkheden. Op zoek naar dé inductiekookplaat die bij jou past, bekijk onze ETNA Inductie Keuzegids.

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Wil je graag vrij zicht creëren in jouw keuken, dan is een inductiekookplaat met afzuiging een goede oplossing. Hierbij is de afzuiging geïntegreerd in de kookplaat, waardoor je geen afzuigkap meer nodig hebt. Geen zorgen, de kookplaten kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Bekijk hierbij wel goed welke inductiekookplaten geschikt zijn voor afvoer naar buiten en voor recirculatie. Zo sluit de kookplaat het beste aan op jouw wensen, keuken én woning!

De AKI671ZT is een inductiekookplaat met afzuiging die 70 cm breed is, maar past in een standaard nisbreedte van 56 cm. Extra kookoppervlakte dus, zonder veel aanpassingen! De AKI680ZT is een stijlvolle en duurzame kookplaat die voorzien is van alle kookgemakken. Zo is deze kookplaat met afzuiging op verschillende manieren te installeren.

Bekijk alle inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging hier.

Bediening van inductiekookplaten

Op zoek naar een inductie kookplaat met gemakkelijke bediening? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. ETNA heeft inductiekookplaten met centrale bediening met touchcontrol, sliderbediening per zone, touchbediening per zone en knop bediening.

Een inductiekookplaat met draaiknopbediening per zone geeft je het gebruiksgemak van een oude gaskookplaat, maar mét de voordelen van koken op inductie! De KIS560ZT & KI560ZT bieden jou dit gebruiksgemak. Deze inductiekookplaten zijn voorzien van draaiknopbediening voor elke kookzone.

Bekijk inductiekookplaten met draaiknopbediening hier.