ETNA's matzwarte oven met oven-heerlijke resultaten

ETNA’s 3- en 9-serie matzwarte ovens beschikken over een extra functie: de AirCrisp-functie. In combinatie met de HS3006 AirFry Bakmand zet je in een handomdraai super knapperige gerechten op tafel!

ETNA’s 3- en 9-serie matzwarte ovens hebben alles in huis voor een geslaagd gerecht. Diverse automatische programma’s, speciale functies en het temperatuurbereik tot maar liefst 300 °C zorgen voor een perfect bakresultaat. Een van de meest populaire extra functies van deze lijn is de AirCrisp-functie. Combineer deze functie met de HS3006 AirFry bakmand, en je geniet van perfect knapperige gerechten zonder dat je extra olie hoeft toe te voegen.

HS3006 AirFry Bakmand

Met een matzwarte oven van ETNA zet jij in een handomdraai een gerecht op tafel die niet te onderscheiden is van de AirFryer, gewoon met je oven! Het geheime ingrediënt hiervoor is de HS3006 AirFry bakmand. Geniet met de AirFry bakmand in combinatie met de AirCrisp functie, van gezondere én perfect knapperige gerechten zonder dat je extra olie hoeft toe te voegen. Een echte upgrade voor jouw oven als je van gezond frituren houdt. De bakmand zorgt voor een effectieve luchtstroom, waardoor je het gerecht niet meer hoeft te draaien tijdens het bakproces en het gerecht aan alle kanten egaal gegaard wordt.

Meer weten over de AirFry bakmand? Bekijk 'm hier.

Gratis bakmand bij jouw matzwarte oven!

Tot eind juni 2024 krijg je een gratis AirFry bakmand na registratie van jouw nieuwe matzwarte ETNA oven cadeau! Met de AirFry bakmand upgrade je jouw matzwarte ETNA oven en serveer je binnen no-time de meest knapperige gerechten! Meer weten over deze actie? Bekijk de actievoorwaarden hier.

 

Benieuwd naar de matzwarte ovens van ETNA? Hier vind je alle modellen op een rijtje!