Gaggenau 400 serie Flexinductie kookplaat

De Gaggenau 400 serie flexinductiekookplaat met geïntegreerd ventilatiesysteem.

De Gaggenau 400 serie flexinductiekookplaat met geïntegreerd ventilatiesysteem is 90 centimeter breed en biedt ongekend nauwkeurig, snel en flexibel koken met een laag energieverbruik, in combinatie met een geïntegreerde ventilatie.

Het geïntegreerde ventilatiesysteem van deze 400 serie flexinductiekookplaat kan worden ingesteld op automatisch zodat de lucht wordt gezuiverd wanneer de kookplaat is ingeschakeld. Beschikbaar in recirculatie of luchtafvoer, is de kookplaat in staat om op basis van waargenomen dampen in de ruimte het eigen vermogensniveau aan te passen. Zelfs nadat de kookplaat is uitgeschakeld. Energiezuinige, krachtige motoren werken samen met luchtstroomkanalen om een minimaal volume aan zowel geluid als ruimte te garanderen, maar met een maximaal effect: geuren worden verwijderd tijdens luchtrecirculatie dankzij de actieve koolfilters.

Uitbreidbare kookzones
De kookplaat beschikt over uitbreidbare kookzones die gebruik maken van de ingenieuze flexinductie-technologie, waardoor u kunt koken als een professional. De kookzones kunnen eenvoudig worden samengevoegd voor het gebruik van grotere pannen tot 30 cm breed of accessoires zoals een teppanyaki. Al deze flexibiliteit doet geen afbreuk aan het vermogen. De boosterfunctie verhoogt dit tijdelijk van 3.300 Watt naar 3.700 Watt voor een echt verzengende hitte. Er is een warmhoudfunctie en een braadsensor die een gelijkmatige warmte vasthoudt, waardoor de kans op verbranding klein is.

Naadloze integratie
Voor een naadloze integratie in het werkblad is de kookplaat van 90 cm frameloos en kan hij vlak in het oppervlak worden geïnstalleerd. Het zwarte glas herbergt donkere luchtinlaatopeningen, onopvallend, zelfs wanneer in gebruik. De superieure en professionele bedieningsknoppen aan de voorzijde zijn ook verkrijgbaar in het zwart.De knoppen zijn zowel nauwkeurig als intuïtief; hiermee heeft de privéchef-kok altijd controle over het apparaat.

Meer informatie over de Gaggenau inductiekookplaat