Ontdek uw droomkeuken van Maison Sucre (model Fairmont)

In samenwerking met Maison Sucre Luxury Interiors hebben we een prachtige serie keukens ontworpen.

In samenwerking met Maison Sucre Luxury Interiors hebben we een prachtige serie keukens ontworpen. De keukens zijn een aanvulling op de luxe interieur stijl van Maison Sucre. Een klassieke deur in 3 verschillende kleuren en uitvoeringen, prachtige karakteristieke handgrepen en deurknoppen, sierlijke pilasters en kroonlijsten vormen de basiselementen van de keuken.

Luxe maatwerk keuken
We presenteren u hier de derde Tieleman-Maison Sucre keuken, deze keuken staat in de prachtige showroom van Maison Sucre te Rotterdam. De prachtige klassieke keuken met chique kaderdeuren in zwart zijdeglans (Model Fairmont) is ontworpen in samenwerking met Maison Sucre die bekend staan om hun verfijnde klassieke interieurs met hun warme en uitnodigende uitstraling.

Deze luxe maatwerk keuken heeft een stijlvolle uitstraling en wordt compleet gemaakt door de Dekker dekton aanrechtbladen (in marmerlook) en de keukenapparaten van Novy, Siemens, Bosch en de zwarte Quooker Flex. De Maison Sucre leeuwenpoten en de verfijnde keukenknoppen geven de unieke en kenmerkende uitstraling.

De luxe barkrukken, de fraaie verlichting boven de keukenbar en de stijlvolle decoratie komen allemaal uit de collectie van Maison Sucre en geven de keuken de uiteindelijke finishing touch. Bent u al toe aan een nieuwe keuken?