Himalaya zoutsteen voor bereiding van voeding

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van AEG is de Himalaya zoutsteen.

Dit nieuwe AEG product geeft een geheel nieuwe dimensie aan het kruiden van eten. De zoutsteen biedt een vernieuwde manier voor het bereiden en het nuttigen van eten. Door voedingsmiddelen op de zoutsteen te bereiden, krijgen jouw gerechten smaak. Je plaatst de zoutsteen bijvoorbeeld op de kookplaat en bereid daarop groente en vis die zo een heerlijk kruidige smaak meekrijgen tijdens de bereiding. De zoutsteen is geschikt voor het bereiden van warme gerechten op de kookplaat en in de oven. Daarnaast kan het voor koude toepassingen in de koelkast en vriezer gebruikt worden. Het Himalaya roze zout heeft een indrukwekkende temperatuurbestendigheid, waardoor het uitstekend te gebruiken is voor bereidingen op hoge temperaturen. In vergelijking met reguliere bedieningsplaten houdt de Himalaya zoutsteen zowel warme als koude temperaturen voor een langere tijd vast. Dit maakt de zoutsteen ideaal voor het bereiden van gerechten aan tafel.

Rijk aan mineralen

AEG brengt hiermee een nieuwe en gezonde toepassing van kruiden op de markt. Roze Himalaya zout bevat namelijk meer dan 80 mineralen en sporenelementen die bevorderlijk zijn voor de gezondheid. Door de kristalstructuur van het zout, verspreidt de temperatuur zich evenredig over de gehele steen, waardoor het voedingsproduct gelijkmatig op temperatuur komt. Het is een ideaal product voor het bereiden van vlees, groente en vis of om kaas, crackers en sushi op te serveren.

 

reacties
anderen bekeken ook

Nachtmann whisky glazen

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

N.A.C. gietijzeren collectie

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie