Partner

DeZaden.nl

De zaden en tuinartikelen specialist voor iedereen. Zeer uitgebreid assortiment groente - bloem -en kruidenzaden. Voor zowel de moestuin specialist als voor kinderen hebben we de beste kwaliteit tuinzaden. Alleen de beste merken worden door ons geselecteerd waaronder Kixx, Oranjebandzaden, Horti Tops en Buzzy Seeds, Gardman, Grow It, Romberg.

Website
algemene informatie

Over DeZaden.nl

De zaden en tuinartikelen specialist voor iedereen
Op het gebied van zaden en tuinartikelen biedt DeZaden een compleet assortiment. Het hele jaar rond. Van themaseries zaden in de lente tot vogelhuisjes in de winter. Van bloembollen in het najaar tot snoeigereedschap in de herfst. Kortom: het hele jaar mooie artikelen in uw winkel. Met als resultaat succes en plezier voor de tuinier! ONZE POPULAIRE MERKEN  :                                                                             

Zelf zaaien met Horti Tops, Buzzy en Oranjeband Zaden gebruik dan deze betrouwbare merken voor groente- kruiden- en bloemzaden. Door de zeer goede kwaliteit en het grote aantal variëteiten is een succesvolle oogst verzekerd. De vele tuincadeautjes, insectenkasten en de biologische lijn zijn bovendien erg populair.

Tuinieren is leuk voor jong en oud. Het is van belang dat tuinieren ook voor iedereen veilig is. KIXX handschoenen voldoen aan de strenge eisen en maakt tuinieren leuk en ontspannend. Ze zijn verkrijgbaar bij DeZaden in allerlei trendy soorten en maten.

Romberg is het betrouwbare Duitse merk voor onze kweekbenodigdheden. Sfeervolle tuinartikelen leveren we via het Engelse merk Gardman.

Heeft u nog vragen? stuur ons dan een info@dezaden.nl of neem een kijkje in onze webshop.

artikelen

Micro Greens zaden

Micro Garden dish met radijs zaden compleet met aardetablet. Jaarrond groente zaaien met babyleaves ...

Fritillaria Meleagris Kievitbloem

De Fritillaria meleagris of kievitsei is een echte voorjaarsbloeier en komt ieder jaar terug. Plante...

Toon alle 16 artikelen
collecties
contact
Postbus 95
8440 AB HEERENVEEN

0513468860RECENSIES
CONTACT
Postbus 95
8440 AB HEERENVEEN

0513468860