Profielfoto van DeZaden.nl

DeZaden.nl

Postbus 95, 8440 AB HEERENVEEN
maandag
08:30 - 16:30
dinsdag
08:30 - 16:30
woensdag
08:30 - 16:30
donderdag
08:30 - 16:30
vrijdag
08:30 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

De zaden en tuinartikelen specialist voor iedereen. Zeer uitgebreid assortiment groente - bloem -en kruidenzaden. Voor zowel de moestuin specialist als voor kinderen hebben we de beste kwaliteit tuinzaden. Alleen de beste merken worden door ons geselecteerd waaronder Kixx, Oranjebandzaden, Horti Tops en Buzzy Seeds, Sogo, Bûten.

Over DeZaden.nl

De zaden en tuinartikelen specialist voor iedereen
Op het gebied van zaden en tuinartikelen biedt DeZaden een compleet assortiment. Het hele jaar rond. Van themaseries zaden in de lente tot vogelhuisjes in de winter. Van bloembollen in het najaar tot snoeigereedschap in de herfst. Kortom: het hele jaar mooie artikelen in uw winkel. Met als resultaat succes en plezier voor de tuinier!  

  

POPULAIRE MERKEN  :      

Zelf zaaien met Horti Tops, Buzzy en Oranjeband Zaden gebruik dan deze betrouwbare merken voor groente- kruiden- en bloemzaden. Door de zeer goede kwaliteit en het grote aantal variëteiten is een succesvolle oogst verzekerd. De vele tuincadeautjes, insectenkasten en de biologische lijn zijn bovendien erg populair.

Tuinieren is leuk voor jong en oud. Het is van belang dat tuinieren ook voor iedereen veilig is. KIXX handschoenen voldoen aan de strenge eisen en maakt tuinieren leuk en ontspannend. Ze zijn verkrijgbaar bij DeZaden in allerlei trendy soorten en maten. 

Tegenwoordig kan je nu bij de Zaden.nl ook terecht voor voer, nestkasten, vogelhuisjes en feeders voor buitenvogels en diverese dieren rondom het huis.

Heeft u nog vragen? stuur ons dan een info@dezaden.nl of neem een kijkje in onze webshop.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Belakos - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken